Přejít na obsah

Aspik78

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Aspik78

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. No jasne ze neoriginal.Jak jinak bych mohl radio vymenit.Jo,je tam mezikus-ten koax ma uplne jinou pripojku a nesel by jinak pripojit.Te mezikus ovsem neni pripojen k ISO konektoru radia,ale pokud si spravne pamatujj,jakysi drat tam je,ale leze kamsi do utrob. Takze,kdyz to shrnu: -Zesilovac tam je,ale nevede k nemu treti drat,jak jsem byl doposud zvykly. -Zkontrolovat kostru zamyslet se,kam vede drat z bazmeku mezi radiem a original koaxem.
  2. Jenže,ať je to napájené jak chce,musí to být připojené k ISO konektoru rádia-což není.Nebo mi zde něco uniká?
  3. No,jenže to stejně znamená sundat tapecírung ze střechy,kvůli tomu musí dolů obložení sloupků...
  4. Mám velmi nekvalitní příjem rádia ve své Octavii2-standardní anténa.Je jisto,že problém je v anténě-jiné rádio jsem již zkoušel.Za dané situace buď mohu vyměnit celou anténu,nebo použít nějaký anténní zesilovač. O přítomné anténě předpokládám,že zesilovač nemá-od rádia nevede žádný drát krom koaxu. Otázka zní,má smysl ten zesilovač zkoušet? Výměna anténu je o vytrhání půlky tapezírungu z vozu,to se mi fakt podstupovat nechce,nerad bych ale naletěl na nějaké šarlatánství.
  5. Tak jsem si v manuálu našel,jak se odvodňuje filtr paliva(vysáváním přes šroub),leč evidentně mám jiné provedení,než je v manuálu popsáno a ten šroub tam jaksi na popsaném místě není a nevidím ho ani nikde jinde. Jak se to dělá?To se po vyjmutí filtru vycucne celý objem nádržky?
  6. r.v.2007. Našel jsem schémata na všechny možné jiné motorizace r.v.2004,ale to co tam mám já je prostě diametrálně odlišné.
  7. Budu vděčný ya rychlou odpověď je to 2.0 TDI
×
×
  • Vytvořit nový...