Přejít na obsah

kukys

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem kukys

  1. Tak dnes vyměněno tandemové čerpadlo (starší), nové stahovací koncovky na hadičkách, žádná změna, problém přetrvává :( :( brzdový válec je také nový, brzdovka je vyměněna, nikde neteče. Myslíte že poslední možnost je posilovač ??? prosím, díky za reakce..
  2. Ahoj, prosím o radu, moje Octa 1,9 TDI na první sešlápnutí za jízdy se pedál propadne nezvykle hluboko a začne brzdit, po kontrole kotoučů to vypadá že brzdí jen půlka auta, vzápětí na druhé sešlápnutí pedál začne tuhnout a brzdění upadá, na třetí sešlápnutí pedál ztuhne úplně a auto defakto nebrzdí, musím počkat cca 2 vteřiny než mi pedál opět povolí sešlápnout až na podlahu abych mohl dobrzdit, PS: brzdovka nová, nikde neuniká, brzdy "komplet" odvzdušněny- proteklo cca 2 litry brzdovky, výměněn hlavní brzdový válec, kontrola hadiček u třmenů. Bylo také zkoušeno odvzdušnění ABS přes VAG při vypnutém motoru, někdo říká že musí být motor v běhu ale to nebylo zkoušeno, dále sem zkoušel aktivovat ABS na mokré trávě normálně za jízdy, beze změny. Prosím o radu !!! Děkuji moc..
  3. Já jsem tam dal RSW 331, 7,5x17 ET35, s pneu Continental 205x55 a v pohodě.
  4. Já mám tyhle nové, RSW typ 331, ET 35 s pneu Continental Contact 2 205x55. a neškrtá nikde nic. Vpředu sice milimetry lezou ven ale jsou super.
×
×
  • Vytvořit nový...