Přejít na obsah

Sutyn

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Sutyn

  1. Jak jsem psal, vyměnit takovou hloupost jako je nádržka u Fabie je fakt problém. Jinak ten tekoucí rozbočovač za čerpadlem (nevím jak to jinak nazvat) jsem zasilikonoval a zítra se to pokusím namontovat, tak jsem zvědav jak to dopadne. To čerpadlo je funkční, ale jak jsem zde již někde četl, ta další část ten ,,rozbočovač" nelze zakoupit samostatně, takže v případě že to stále poteče to budu muset koupit komplet nové.
  2. Tak dnes jsem se snažil odstranit nárazník a vyměnit nádržku. Asi po dvou hodinách jsem to vzdal. Asi bych udělal víc škody než užitku. Vše docela šlo, až když jsem chtěl demontovat nárazník zespodu, tak jsem zjistil, že mě tam při opravě chladiče dali místo šroubků takové plastové černé záslepky, co nejdou ven jen obrovskou silou, kdy bych je určitě zničil. Tak jsem toho zanechal. Nádržka je prasklá v polovině, takže nějakou vodu do ní dám. Spíš jako chybu jsem zjistil, že mně teče pod tou nádržkou to čerpadílko a to v místech, kde se to rozděluje do dvou hadiček. Voda vytéká z toho válečku, zřejmě se to mrazem muselo roztáhnout. Myslíte, že to půjde zasilikonovat?
  3. Když jsem to kontroloval zespodu, tak jsem se také snažil uvolnit ty šrouby, které jsem sice uvolnil, ale nechtěl jsem tu nádobku tak znásilňovat, bál jsem se, že ji poškodím. Pak bylo období útlumu, kdy jsem ostřikovače vůbec nepotřeboval. Nyní jsem jel cestu Praha - Znojmo a bez ostřikovačů hrůza. V pátek mně to čeká znovu, takže musím nádobku, kterou mám již od léta zakoupenou vyměnit.
  4. Ahoj, já jsem zjistil, že mám tu nádržku prasklou, díval jsem se zespodu pod kolem, po odkrytování plastů. Potřebuju ji tedy vyměnit. Vrchem to nejde určitě a spodem ji také nemohu protáhnout. Asi jediná možnost je rozebrat nárazník. Už to někdo dělal?
  5. Nemohu ani za boha najít ten návod, nemůže sem někdo dát odkaz??
×
×
  • Vytvořit nový...