Přejít na obsah

lubos1959

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem lubos1959

  1. Tak jsem dovezl auto se servisu a opravdu to stálo těch 8500kč.Po nastartování je klidné a má lepší akceleraci,menší spotřebu jak před opravou.Asi jsem měl kliku,že to servisuji ve značkovým servisu.Za chvíli,to je z jara mě asi bude čekat výfuk a pomale taky kmpletní brzdy-přední!Na brzdách šetřit nebudu.Jinak mě dali 2roky záruku na materiál a 0,5 roku na provedenou práci.To mi ještě měnili nějakou sponu a žárovku.Doufám,že to už vydrží aspoň dalších " X " let!
  2. Jezdím normálně.Otáčky kolem 3000.Volej měním na pravidelných prohlídkách.Auto se nepřehřívalo.Začalo to z ničeho nic!Poznal jsem to jen když to auto bylo studené,při zahřátém motoru jsem nepostihl žádné problémy.Tak jsem zvědav kolik si přesně naúčtují.Byl jsem v Itálii a najel přes 3000km a nebyl žádný problém.Dám vědět jak to všechno nakonec dopadlo!
  3. Tak už jsem taky mezi vámi co máme podpálený ventily!A to na 1. je asi 10,5°;2. 12,5;a 3.12,5.Auto je stary 5,5 roku a najeto necelých 65000!Ještě že mi dala škodovka 70%slevu na materiál a 30%na práci.Vozidlo mám servisované v autorizovaném servisu.MB dodá kompletní hlavu s katalyzátorem.Kdyby nadala tu slevu,tak bych to asi nerozdejchal!Oprava mi bude stát cca 8,5tisíc.Je to dobrá cena?
×
×
  • Vytvořit nový...