Přejít na obsah

romansiky

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení romansiky

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. pardon za chyby mám fofr koukal sem na to když sem to poslal. dík.

  2. zdravím všechny.jen sem vám chtěl oznámit že motor je po opravě a zatím ok.měl sem podpálené vent.zabrousil mi hlavu podle novích ventilů a srovnal hlavu.oprava stála 8500Kč. tak snad bude klid.už sem na to najel 1000km.

  3. Byl sem tady u kamaráda co má servis,tak mi to prý udělá za 6 až 7000.Prý posílá hlavu někam na repas.teď mu zrovna měla přijít.má tam takových motorů několik.Říkal že to vypadá na špatný benzín.
  4. Díky za radu v servisu mi řekli že ještě zkusí změřit tlaky ve válcích a když bude ten třetí mít méně tak to prý bude muset vyměnit hlavu.ptal sem se na cenu hlavy a stojí 17600Kč. tak nevím co dál. co když to nebude a já dám 20000 tis. jen tak. Teď sem stím jezdil a v pohodě. Když zastavím tak to hned zdechnu a je to zatím OK.
  5. Nevím jestli je to málo nebo moc,ale mám tam 45000.zítra to chci dát na ten PC.Jinak díky.
  6. Díky za radu na kabelech sem nic nezjistil,leda že by to nebylo na oko vydět.Je pět let stará tak možná že ty svíčky budou pryč.Bude asi lepší dát to na ten počítač.jinak díky za odezvu.
  7. Chtěl bych se zeptat na tento problém. Při nastartovaném motoru, při delším volnoběhu, se rozsvítí kontrolka na palubní desce "porucha motoru" a motor ze tří válců jde jen na dva. Při vypnutí motoru a nastartování opět motor běží tak jak má a kontrolka se už nerozsvítí. Můžete mi prosím poradit, o co se může jednat a co s tím? Jedná se o Fabii 1,2 HTP PS: prosím administrátora o smazání tohoto přízpěvku v sekci Oktavie- závady. Omylem jsem to tam vložil, než jsem zjistil, že je zde sekce i pro fabie.
×
×
  • Vytvořit nový...