Přejít na obsah

valdapa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem valdapa

  1. Už jsem našel. To jde zvládnout. Ale mám jen příručku 1.4/55kw. Já mám ale Fabii 44kw, tam budou asi hodnoty jiné že? Další problém je že vše je popsáno ve volnoběhu. Já to ale nenastartuji. Takže blok hodnot neudělám. Nebo špatně koukám a je tam něco i za studena?
  2. To jsem nedělal. Konkrétně nevím které a podle čeho porovnat. Zas nejsem úplný odborník. Všechno je jednou poprvé. Ale za radu budu vděčný.
  3. Vag nic neukazoval ani když byli špatné starty.
  4. Fabia z roku 2002, 1.4_44kw. Před rokem jsem měl klasický problém. Za tepla nešla nastartovat. Až třeba napotřetí. Výměnou čidla chladící kapaliny bylo vyřešeno. Po roce se to objevilo též. Vyměnil jsem škrtící klapku, snímač kliky, snímač vačky. Pořád to samé. Postupem času se závada více opakovala a už byl problém aj za studena. (lišta zapalovací měněna 2011, filtr paliva 2014, palivové čerpadlo před rokem). Tak jsem udělal ještě rozvody(řetěz). Po výměně jsem nastartoval, šla napoprvé a nechal na volnoběh ohřát tzv. na 80. Druhý den jsem sundal s heveru a dal kolo a už nastartovat nejde. Jen se motor točí a nic. Ani neškitne, nebouchne. Když vyndám lištu, tak svíčky dávají jiskru a když vyndám střiky, tak dávají při točení motoru benzín. Ale auto ani rána. Diagnostika VAG nic neukazuje, všechno čistý. Má někdo radu co by to mohlo být? Kdyby to byl imobilizér, tak by nešel benzín nebo jiskry ne? Díky
×
×
  • Vytvořit nový...