Přejít na obsah

crypton

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem crypton

  1. Ne, pojistkou to neni. Kontroloval jsem to jako prvni vec. Vzdal jsem to s tema original klicema. Kluci mi udelaji predelavku na vystrelovak. Az to bude dam vedet jak to dopadlo, kolik to stalo a jak jsem s tim spokojen. Zatim mam teprve hotovy planzety.
  2. Jo. Přesně jak píše Honza. Koupím klíč za 700 a nerozchodí to ani panbuh. Proto se ptám na funkční originál jestli o něm někdo neví. Protože když si spočítám klíč a a vybroušení planžety, VAG a kdoví jak by se potentovalo předělání immo, tak jsem skoro na třičtvrtě ceny co po mě chtějí zloději ve škodě. A jelo by to bez starostí a se zárukou. Na stahování oken taky netrvám, hlavně aby to odemykalo a zamykalo. Zarazilo mě právě to, že existuje klíč na frekvenci 433,6. To je co? 433 nebo 434? Právě o to jde. Kdo s tím má zkušenosti a jasně řekne. Kup to - jde to.
  3. Někde jsem se dočetl, že vystřelováky s frekvencí 433 MHz by měli jít napárovat. Jenže tam je zase problém s imobilozérem a planžetou. Nejlepší by bylo sehnat funkční originál. Stačí vnitřek dálky. Proto jsem psal jestli někdo neví kde ho sehnat. Jsem od Brna a tady není moc vrakovišť na Octavie. Jedině tak mě napadlo že by se dalo tohle sehnat. S tím poklepáním (fláknutím) jak popsal MAXIKK je to pravda. Vždycky když přestal fungovat, tak stačilo rozebrat a dát dohromady i bez výměny baterie a šel. Je to určitě studeňák, nebo přerušený plošný spoj mikrotrhlinou. Proto taky shaním schéma. Bez něho se těžko závada hledá. V pondělí jedu do Mezu. Prý je tam taky vrakoviště. Dám vědět jak jsem dopadl.
  4. Nic jsem s tím nedělal. Všechno jsem už zkoušel. Baterie, spárování atd. Klíč nic nevysílá. Proto jsem chtěl to schéma, abych zjistil co je vadné. Jeden klíč už nefungoval, když jsem to koupil. Tenhle fungoval trochu, ale fungoval. Až doteď. Měl dosah tak půl metru a někdy vůbec. musel jsem odemknout klíčem. Pak zas třeba měsíc v poho. V autě je komfortka okna, šíbr atd. Nechtěl bych o to přijít montáží nějakého blbého alarmu. Jo teď jsem si vzpoměl. Měnili mi zámek dveří řidiče, ale to klíč fungoval.
  5. Řeším problém s dálkou na Octavia I. Odešly oba klíče a je hrůza odemykat klíčem. Kdo si zvyknul na dálku, ten už nechce jinak. V servisu škoda mi naznačili, ze by spárování nových klíčů stálo přes 5 tisic. Tak jsem raděj objel spoustu vrakovišť, ale tam měli pouze vystřelováky s frekvencí 434 MHz. Podotýkám, že moje Octavia je rok 2000 a mám tam origo dálku s frekvencí 433 MHz 5FA 007 680. Dá se vůbec ještě takový klíč sehnat? Funkční? Stačí jen pajšl. Možnost VAG mám. Možná by mi stačilo schéma. Zkusil bych bastlit. Ale to už je jen zoufalý pokus. Pokud umíte poradit nebo dokonce máte tyhle klíče byl bych moc rád. Používám auto denně a už mám dodřený okolí kliky jak se snažim trefit do zámku potmě. Je to prostě strašný. Díky za jakoukoli pomoc.
×
×
  • Vytvořit nový...