Přejít na obsah

Míra Peřina

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Míra Peřina

  1. dnes jsem se swingu zbavil, neskutečnej sráč rádio. vzadu mi pořád chrastilo repro. v práci jsme vyzkoušeli stream bez mp3 a hrálo to bezvadně, takže jsem koupil audienci a jsem spokojen. Blaupunkt je hroznej šmejd.

  2. Tak ta redukce se vyplatí víc než duální anténa... DUÁLNÍ ANTÉNA

    Ale jsem nikde nenašel redukci, která by měla 2x FAKRA (samici) sloučené do FAKRA (samec), takže přes redukce asi cesta nevede.

    Na tu anténu, kterou jsi ukazoval v odkaze, jsem se také díval. Ale nikde jsem nebyl schopen přijít na to, jakou redukci potřebuju, abych mohl anténu zapojit do rádia. Anténa má DIN a v Audienci je FAKRA. Tudíž je asi potřeba DIN (samice) na FAKRA (samice). Takovou jsem myslím nenašel.

    Co se týče příjmu rádia, tak je opravdu žalostný, v každé stanici šumí a lze je naladit pouze ručně. Jediné co jsem udělal, tak podle rad ,,fórařů" jsem obrousil ten konektor na rádiu, na který anténa dát nešla, tak aby tam šla dát a teď chytám alespoň RDS.

    Nenašel? Já ano. V praze u týpků co ji přímo vyrábějí a vzal jsem i známýmu, ale ten sehnal audienci s jednou anténou. Ten kdo by tenhle slučovač chtěl, tak ho nabízim za 500. 736 682 459

×
×
  • Vytvořit nový...