Přejít na obsah

zdeeneek80

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení zdeeneek80

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. :Gilmore - v manualu to prave nebylo, tam pisou jen o nastavovani uhlu pres ovladac z vnitrku auta. Ale jak sklopit cely zrcatko uz tam neni Ale je to tak jak pisou jozzi a Jay Kay - staci z venku trosku vetsi silou zatlacit a zrcatko se sklopi ( uz mam vyzkouseno ) . Mel jsem strach kdyz jsem to poprve zkousel jen zlehka a neslo to, vic jsem na to tlacit nechtel abych to neurval.
  2. Zdravim, mam fabii II (facelift, rok vyroby 2010) 1,2tsi, 63 kw, vybava elegance. Mel bych jeden dotaz. Potreboval bych poradit jak se sklapeji vnejsi zrcatka. Mam je elektricky ovladana, takze nastavovani uhlu zrcatek provadim z vnitrku auta. Neprisel jsem ale na to, jak je sklopit uplne - aby mi je nekdo neurazil kdyz parkuju treba ve meste. Dela se to taky z vnitrku auta pres ovladani nastavovani uhlu zrcatka, nebo se to musi udelat rucne z venku auta - tzn. normalne to silou sklopit (zkousel jsem to, ale klade to znacny odpor - takze jsem toho radej nechal a ptam se tady, nechtel bych to urvat kdyz mam novy auto) Diky za pripadnou radu. Zdenek
  3. zdeeneek80

    Zimní pneu

    Dobry den, chtel bych se zeptat jake zimni pneumatiky je mozne dat na moje auto (fabia II combi 1,2Tsi 63KW) V technickem prukazu mam uvedene ctyri typy: 1. 165/70 R14 81T 2. 195/55 R15 85H 3. 205/45 R16 83H 4. 185/55 R15 81T M+S Jako zimni pneumatiky muzu pouzit jakykoliv z techto ctyr rozmeru nebo pouze ten ctvrty typ, ktery je oznacen jako M+S ? Jezdit budu prevazne po meste, obcas po okresnich cestach (spis po cestach kde neni moc snehu) . Dekuji za pripadnou radu.
×
×
  • Vytvořit nový...