Přejít na obsah

Kallis

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Kallis

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. A nevíte dělá ty opravy někdo v Karlovarském kraji??? Díky Tomáš
  2. Děkuju za informace. Tadyto nemám v autě tak to budu muset nějak pořešit.
  3. Pod sedadlem spolujezdce je nějaký zařízení, ale to stejný je i pod sedadlem řidiče tak to nebude ono. Netušim jestli je tohle originál sada od škodovky. Nevíš prosim tě jestli je tu někdo takový s VAGem v okolí Karlových Varů. Mě se moc nechce do škodovky, aby mě kvůli tomu nestáhli z kůže.
  4. Já bych rád, ale když zkoušim hledat telefonem zařízení v autě tak mi to nenajde a nevim jak bych ho v autě pustil to bluetooth.
  5. Zdravim kolegové potřeboval bych poradit kde bych mohl koupit jinej držák na jinej typ telefonu (tadyten Nokia 6210 a stejně starý zhruba a myslim si základní od výrobce) se stejnym uchycením do O II, r.v. 2005 elegance. Moc díky všem za rady. Tomáš
  6. Ohledně těch světel, taky se mi nenaklápěly a hlásilo mi to chybu servomotorku, taky je k tomu forum. Ale mě pomohlo vyndat a zandat pojistku a rozchodilo se to.
  7. Omlouvám se včéra jsem v práci vyndal všechny pojistky postupně a překontrolovl jsem to, žádná nebyla prasklá, dlouhá chvilka a při zapnutym klíčku to nereagovalo tak jsem byl smutnej, ale ráno jak jsem jel domu a nastartoval jsem to tak se sami rozběhly obě dvě a srovnaly se a šlape to. Tak jsem ještě pro jistotu tak 6x nastartoval, abych si to ověřil a vše funguje. Tak jsem měl radost. Takže Ti mockrát děkuju juke.box
  8. Jo to jsem zapomněl, ano ano xenony jsou z výroby, kupoval jsem to z bazaru v lednu a myslim si že už to asi nešlo, nevim přesně ale byl jsem v takový euforii, no jsem vůl a ostuda.
  9. Moc Ti děkuju, určitě to vyzkoušim. Snad to pomůže, protože cena těch jednotek je dost velká co jsem koukal tady na forum.
  10. Zdravim, měl bych na Vás dotaz mám na autě xenony a měly by se sami vyrovnávat, jenže mi to nefunguje. Když jsem s tim byl na diagnostice tak mi to napsalo: Buzení servomotoru regulace sklonu světel vpravo V 49, vlevo V 48 Nevíte někdo co stím? Díky za radu..... Tomáš
×
×
  • Vytvořit nový...