Přejít na obsah

piego

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení piego

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. No zdá se mi, že je řidší než ten předtím, měl jsem tam Mogul racing/SN50 5W-40, teď tam mám CASTROL 5W-40. Najeto 162 000 km.
  2. Dobrý den, v pátek jsem prorazil olejovou vanu, jel jsem pak ještě cca 20km, až pak, když jsem dojel do cíle jsem zjitil, že vytekl olej, napůl spadlý plastový kryt vany kontolka nic nehlásila. Odtahovkou do servisu, kde dali novou vanu, olej, filtr, kryt. Zdálo se vše v pohodě. Druhý den jsem jel domů. Po 57 km mi začla blikat červená kontrolka s 3x pípnutím, zastavil jsem, hladina oleje v normálním stavu. Tak jsem dojel domů ještě cca 80km, zvuk motoru, jízda i spotřeba -vše v normálu. Několikrát ještě kontrolka blikala, pípala. Dnes v servisu mi na VAGu žádnou chybu nenačetli, vyměnili mi čidlo tlaku - mechanik projel auto, a po zahřátí motoru opět kontrolka blikala. Ještě se dívali pro jistotu na sací koš a takové ty kolíbky ze spoda motoru zda to není přidřené, vše v pohodě. Ani po té VAG nic neukázal. Za studena nic nehlásí, pravděpodobně až po zahřátí motoru, oleje. Vím, že až pojedu zase někám dál tak to začne pípat a znervoznim, máte někdo zkušenosti? Děkuji.
  3. Tak už jezdím s halogenama, ani to moc práce nedalo. Nejdřív jsem zkusil H7 do konektoru a fungovalo. Vyházel jsem tedy vše od xenonů, nasadil H7 vše funguje jak má. Musím nějak zadělat díry v zadním krytu světla kde vedla kabeláž pro xenon (pravděpodobně plastovou destičku, kterou nalepím přes otvor). Ještě jednou dík hlavně boobikovi za postup.
  4. Díky za názory a rady, tak jsem koupil 2x H7 Narvy a vyzkouším zda to tedy půjde a dám vědět. Popřípadě časem popřemýšlím o té ochraně při zapnutí světel. ad) Jo ze začátku (Fabku mám od 5/11) jsem kolečko nepoužíval bylo to na té čárce, teď to mám pořád na 3jce ikdyž jedu sám a stejně blikaj. Každý zhoupnutí přes nerovnosti,přejezd přes horizont je prostě asi znát a protisměru pálim oči. Podotýkám sklápění mám funkční, syn točil kolečkem a já klečel u světla. Už se těšim na ten zápas s prostorem a první zapnutí. Ahoj
  5. Díky za návod určitě to zkusím, ale ještě se radši zeptám nehrozí mi úraz proudem?, neprdne mi H7 když ji zkusím do toho černého konektoru, aniž bych dělal něco s kabeláží xenonů?, jaké H7 mám koupit (doporučujete)?
  6. tak jsem něco nafotil, jak jsem předpokládal přístup na dvě věci
  7. tak jsem něco nafotil, jak jsem předpokládal přístup na dvě věci, 1. fotka je od levého světla ostatní u pravého.
  8. Jo, je mi dost nepříjemný když protijedoucí koukaj a řikaj si to je ..vado. Ale došlo mi to až dýl, když jsem začal o tom číst. Jako vidět za tmy je pěkně, toť výhoda, ale to je vše. Pro frajeřinku to taky mít nemusim. Každopádně děkuji za vaše reakce, ráno se na to podívám, případně nafotím a budu rád když mi poradíte.
  9. Čau, jsem tady nováček a mj. majitelem F1 2001 1,9tdi elegance. Po předchozím majiteli mám hid xenony a chtěl bych tam dát halogeny, poněvadž oslňuji protijedoucí auta a dávají mi to najevo blikáním... a jsem z toho akorát nervní a to i když sklopím světla. Samozřejmě ostřiky a čidlo náklonu nemám takže nelegální úprava. Zatím jsem měl jednu kontrolu a dobrý, ale co příště? Chci se proto zeptat co je k tomu potřeba a jak náročné je předělání na halogeny případně pokud bych to nezvládl kolik dám v servisu. Děkuji za reakce.
×
×
  • Vytvořit nový...