Přejít na obsah

rime

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem rime

  1. Ahoj, chtěl bych si koupit tohle autorádio: http://www.cars-equipment.com/www/en/shop/skoda/oem-rcd510-3td035190-skoda-2din-touch/ . Mám O2 r.v. 2008(březen), aktuálně je v autě originál autorádio Stream. Nemám parkovaky ani ovladaní na volantu. Nepotřebuji videt na autoradiu teplotu, cas ani climatronic. Jediny co potřebuju aby to zvučilo a fungovalo HF. Budu kromě novýho ramečku potřebovat něco dalšího, nebo bude případná instalace a bezproblémové fungování složitější? Díky za odpovědi. Edit 28.6.16: Tak tady je to mrtvý koukám, takže jenom pro info kdyby někdo řešil něco podobného. Radio je ok, nebylo potřeba nic přikupovat, ze začátku jsem měl problém s jasem displeye, dokud mě netrklo, že vedle volantu je naký štelovatko na jas. Takže stačilo jenom přepnout ovladaní světel doprava a jas dát na maximum - všechno už je v pořádku, nezáří to jak lampion, ale je to normálně čitelný. Za ty prachy slušný stroj. Obrázek: https://drive.google.com/open?id=0ByVUM2VifJTwZ2ZzTjd5T3ZQMHc
  2. Potreboval bych radu, budu měnit tlumiče na O2 kombi a mechanik me nabidnul kayaby. Na internetu nekolik prodejcu nabizi "original" tlumice, jsou o neco drazsi, ale ne o moc. Kdo je vlastne vyrobce "original" tlumicu a cemu byste dali prednost vy a proc?
  3. Takže závěr je takový, že na M1 by to šlo, ale musí se na úřad přinést potvrzení ohledně demontáže mříže a odstranění folie, cena potvrzení pro Octavie je 1200 Kč - neověřeno, potvrzení vydává servis, který k tomu má oprávnění, každopádně dávat se mě to nechce. Mimochodem neví někdo jak snadno odstranit ty černé folie bez poškození skel nebo interieru? Vypadá to že tam drží dost festovně.
  4. Takze pokud to dobře chápu, mříž můžu oddělat sám a je jedno jestli před přepisem nebo po. A co ted s tou kategorii, není to jenom formalita, přepsat to v evidenci na M1 s nějakým poplatkem nebo je to úplně nadbytečný? Jde o to jestli to de, původně je to přestavba z M1 na N1.
  5. Dobrý den, koupil jsem si vozidlo, které bylo vedené na firmu a je zařazeno do kategorie N1, převod bude na rodné číslo, zaplaceno tedy vcetne dph. Měl bych pár dotazů. 1. Jak je to s kategorii při přepisu, automaticky bude změněna na osobni vozidlo nebo se musí žádat? 2. Jak je to s demontáží mříže, můžu si ji odmontovat sám nebo to musí být provedeno v autoservisu? 3. Může být demontáž provedena před přepisem nebo až po něm? předem děkuji za pomoc
×
×
  • Vytvořit nový...