Přejít na obsah

Passat Man

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Passat Man

  1. Ahoj, dnes jsem se celý den trápil tím, jak spárovat nový dálkáč (starý jsem nedostal, bohužel jen planžetu s prázdnným tlačítkovým obalem) s autem. 

     

    Jedná se o II Fábku, rok 2008, 1.4TDi

    Snažil jsem se dodržet postup z VISu, kde stojí :
    1. jít do 46 (jednotka komfortu)

    2. adaptace

    3. kanál 000 (smažou se aktuální dálky)

    4. kanál 001 (nastaví se počet ovladačů)

    5. mačkat ovladače

     

    až do bodu 3. v pořádku, jenže jakmile přejdu na kanál 001 tak dostanu hlášku  že kanál není dostupný a končím.

    Má někdo tušení v čem by mohl být problém?? 

     

    Jednotka je 5J0959433 (bez žádného písmenného indexu) a její kódování 00019

    Kódování dělám skrze poslení origo VAG 19.6.2 , napadl mě ještě login, ale když jdu do 11-login tak mi vag neukáže žádnou nápovědu a hlavně i v posledním VISu a všude na netu žádná zmínka o potřebě kódu není.

    Každou radu uvítám, zámek není úplně v topu a centrál mi zde moc chybí.

  2. Zdarec jak mam pripojit dalsi zersik k origo sestave mam DSS a zluty iso je zaplnen origo zesikem takze nemam moznost koupit http://www.ahifi.cz/...#popis-produktu a nacpat tam kabely od zesiku je nejaka jina moznost? chci zanechat DSS jen k tomu prikopnout http://www.tuning-ce...-magnat-rx-mono a http://www.carhifi-p...-adr-130bp.html kabely mam natazeny a vse pripraveno jen nevim za boha kam to mam zapojit kdyz DX nema vystupy na zesik sad.png

    Jestli jsi to ještě nevyřešil, dej mi vědět. Je to jednoduché... ;)

  3. http://elektro.aukro...1971161548.html

    Tomino co říkáš na toto? Zaujala mě velikost a kolik toho tam je , hlavně tedy ta velikost, bude se dát zabudovat do palubky akorá to bude chtít nějak vyřešit napájení z 12 na 5 volt ale to by neměl být aaqž tak problém má usb, karty a dá se i nahrávat.

    O funkčnosti dost pochybuju... Známý i já máme Navi DX, on v oktávce, já v passatu. Snažíme se už půl roku vymyslet řešení na propojení navi a set-top boxu který zde odkazuješ... Problém je v tom, že při použití RGB výstupu přestane fungovat kompozitní výstup, sloužící zde k synchronizaci... = obraz funguje, ale ty ho vidíš asi 60x a nakřivo... :)

    Zároveň když už píšu - nevěděl by někdo čísla konektorů k Navi DX ? Jde mi o ten kulatý na video a dlouhý placatý, označovaný jako senzorika navi?

  4. Tak mě napadá... schéma zapojení toho TMCčka tu nemá někdo? Nějak mi nejde do hlavy, že když mám výstup na maxidot v navi, tak po 3-drátu nejde, ale když to propojím s TMCčkem, tak by to jít mělo.

    Jak tedy vypadá schéma propojení Navi-TMC-Maxidot?

    Předpokládejme ještě, že chci dělat i ovládání na volantu...

×
×
  • Vytvořit nový...