Přejít na obsah

Josef Matůš

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Josef Matůš

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Jak jsem si tak pročítal topicy, tak se ten problém vyskytuje pouze u rv do faceliftu? Pokud ano, mělo by v mém připadě jít o něco jiného než o běžnou závadu, kterou opravují všichni ti kutilové tady?
  2. Co je obvykle nejčastější příčinou, neví někdo prosím?
  3. Zdravím Vás, mám jistý velký problém s mojí milou Octavií (rv. 2003, 1.9TDi 66kw). Dneska ráno jsem normálně nastartoval, ujel bez problémů cca dva kilometry a potom mi začaly padat ručičky na všech budících plus začali blikat všechny ukazatele (tj. pásy, stav oleje, žhavení atd atd.), nicméně jízdní vlastnosti mi to jinak neovlivnilo, takže jsem dojel domů... A tady nastal další problém - když jsem zkusil nastartovat po odstavení auta, tak se mi to sice povedlo, ale octavia vteřinu nato chcípla. A bylo to rozhodně nastartované, nebyl to jen nějaký škyt motoru... A při opakovaných pokusech to samé...(pozn.: při startovaní mi svítí pouze kontrolka baterky, žádné žhavení, ani jiné...) Teoreticky by to mohlo být slabou baterkou (právě ji nabíjím), ale říkám si, že bych snad nemohl ani nastartovat, nebo ne? Co jiného to může být, kromě baterky?
  4. Zdravím, potřeboval bych radu zkušenějsích...:-) Octavia I 1.9 TDI 66 kw, rv. 10/03, najeto 178tk. Nějak mi na ní blbne řazení - projevuje se to hlavně při řazení ze čtverky na pětku, kdy tam někdy místo pětky skočí trojka, případně tam nejde pětka zařadit (pomůže vymáčknout a znovu zmáčknout spojku), párkrát se mi už taky stalo, že tam nešla při podřazování trojka ze čtverky... Auto mám tři týdny, koupeno od překupníka, zdálo se v pohodě, technik, kterého jsem měl na vyzkoušení auto o sice projel, ale tohodle si nevšiml... Stává se to nepravidelně no. Známý, který to auto projížděl, převodovku ohodnotil jako "trochu tužší"... Věděl by někdo, co konkrétně za tímto problémem může být? A případně, bude potřeba vyměnit celou převodovku, nebo jen nějaké díly v ní? za případné rady děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...