Přejít na obsah

kiblik.zbor.007

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil kiblik.zbor.007

  1. No jo u me uz jsou loziska chyceny, vymena oleje bohuzel nepomohla. Uz tam byla i trocha kovovych sponek. Repase prevodovky nutna zatim to ale nechavam dokud se to jeste vic nezhorsi. Ted uz to chrci i na 3+4+5 pri jizde rovne pokud se to vic prislapne v nizsich otackach. Kdyby ve skodovce nesetrili na oleji tak by se to nikdy nestalo. Kamosovi to huci v zatackach pod plynem taky ale protoze mu to delalo uz od koupe v nemecku, myslel si ze je to normalni, jakoby nikdy predtim neridil jine auto :-)

  2. Zdravim.Mam chvili OC2 s timto motorem najezd okolo 120tis, je to druhe auto. Resim u nej problem s neznamym hucenim pri jizde do zatacek pod plynem.Ozyva se to nekde ze predu auta a zni to jako kdyz prejizdite signalizacni pruhy na dalnici. Deje se to pri kazde jizde do zatacky pod plynem, na vsechny rychlostni stupne 1-5. Treba kdyz jedu do zatacky v kopci nebo se rozjizdim na krizovatce se zatocenymi koly, nebo projizdim krizovatku no proste jakakoliv zatacka kde je potreba drzet plyn abych projel. Pri jizde po rovine nic nehuci a pritom drzim plyn stejne, kdzy srovnam volant tak je ticho. Kdyz projedu stejnou zatacku s vyrazenym kvaltem nic neslysim jen gumy to same rovnine, proste nic nic. Loziska kol nerachoti ani se nijak neprojevuji, polosy tuhe bez vuli, gumy ok nejsou hlucne. V prevodovce olej je. Zaves prevodovky vypada ok.

     

    Ma nekdo nejaky napad co by to mohlo byt? Jen v zatackach.......

     

    Zkusim to nahrat na mobil treba pojde poznat odkud to jde

  3. On 06/07/2016 at 5:48 PM, Hanysekk said:

    Zdravím chlapi, mám prosbu,  najde se tu někdo, kdo má Octu II 1.6, 75 kW ze Zlínska, Uhersko Hradišťska? Koupil jsem nové auto této motoriky a příjde mě až moc lenivé, po předchozí Feldě 1.6 mě příjde, že když jsem šlápl na plyn tak to táhlo podstatně líp. Je to možná jen můj subjektivní dojem, proto bych rád, někoho tady z okolí, že by jsme se sešli a projel by mou Octu, jestli se chová ,,korektně,,

    Nepočítal jsem že to bude dravec, ale toto mě příjde, že je to až moc líné po plynu.

    Díky.

     

    Ja taky KM. Byl by tu nekdo kdo je ochoten ukazat svuj vuz k porovnan v okoli Kromerize. Resim nejakou zahadnou zavadu na pohonu a ve skodovce si nevi rady.

×
×
  • Vytvořit nový...