Přejít na obsah

mraki

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem mraki

  1. Dá se to zapojit tak, aby se na columbusu přehrávala normálně hudba z rádia a do opěrek šel obraz třeba z SD carty, nebo DVD?
  2. Díky za názory... Holt to budu muset řešit u dalšího supa z výroby :-) Holt už to není jako dřív, když se udělala do 120cítky díra do střechy krumpáčem, pak se to obstříhalo nůžkama na plech, dalo se tam okno, utěsnilo se to a pak to stejně teklo :-D Díky a ať se daří... Kdyby s tou dodělávkou měl někdo konkrétní zkušenosti, tak klidně do soukromé zprávy...
  3. Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda jde dodělat na Superba II panoramatická střecha. (snažil jsem se to najít v tématech, ale bohužel) Zajímala by mě hlavně cena, určitě si to nehodlám dělat sám :-)
  4. mraki

    Nefunkcny tempomat

    Po X letech sem dávám jak to dopadlo. Problém byl s oxidací kontaktů na senzoru rychlosti a senzoru polohy plynu. Po očištění vše nádherně fungovalo.
  5. Před několika dny jsem zakoupil vůz Škoda Superb 2.0 (103 Kw.) Při zapnutí tempomatu dochází k tomu, že při poklesu rychlosti elektronika sepne dávkování paliva takřka na "pný plyn" a pak dojde k přerušení dávkování. Dojde tak k nepříjemnému "skoku". Mám i druhé vozidlo s tempomatem a tam vše funguje naprosto plynule. Dochází ještě k jedné nepříjemné závadě a to, že ručička tachometru neposedně kmitá po budíku. Dochází k tomu kolem rychlosti nad 120 Km/h. Bývalý majitel říkal něco o tom, že si s tím nedovedli poradit ani v autorizovaném servisu Škoda, ale mě se to nějak nezdá. Rád bych požádal o nějakou radu, případně o zkušenosti z podobným problémem.
×
×
  • Vytvořit nový...