Přejít na obsah

Pavel Hurta

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Pavel Hurta

  1. Dík za zkušenost. Mimochodem dost blbý... Měl jsem zato, ze je to už vychytaný. Dost mi to totiž vadí a odrazuje od koupě O III. Jestli fakt není lepsi koupit Toyotu nebo Mazdu s atmosférou a je klid....
  2. Zdravím a prosím o zkušenosti majitele O III s motorem 1,4 TSI 110 kW. Zatím mám Octavii II FL 2013 1,4 TSI 90 kW a chci ji obměnit. Byl bych rád za vaše zkušenosti z provozu O III - má motor po studeném startu někdy zvýšené otáčky a nepravidelný kuckavý chod po dobu cca 15 sekund? U O II FL to tak dělá - prý více paliva kvůli rychlejšímu zahřátí katalyzátoru. Přetrvává tento jev i u O III nebo ne??? Děkuji moc za vaše zkušenosti.
  3. Najeto 37 tKm a výměna vodní pumpy již 2x. Naposledy loni v květnu a teď se pískání objevilo znovu. Zatím jen někdy, ale poměrně často, zatím však nikoli stále, ale za chvíli to bude pískat stále jako v předešlých případech. Na což čekám, abych mohl okamžitě jet do servisu a projevenou závadu ukázat a zdokumentovat. Tedy již 3 opakující se stejná závada...
  4. Byl zde případ výměny vodní pumpy 3x. Pokud Ti ještě běží záruční doba - dával jsi reklamaci a odstoupení od kupní smlouvy? Pokud se potřetí za sebou vyskytne prokazatelně stejná závada, máš na to právo.
  5. Pavel Hurta

    Reklamace

    V kupní smlouvě ani nikde jinde není řečeno, že prodloužena záruka není v rozsahu jako standardní. Víc budu vědět po poradě s advokátem.
  6. Pavel Hurta

    Reklamace

    A hradit spotřebovanou část vozu nelze - když reklamuješ např. boty, taky nehradíš spotřebovanou část.
  7. Pavel Hurta

    Reklamace

    Vrátit kvůli pumpě není podstatné - důležité je, že je to třetí opakující se stejná závada, tudíž podle občanského zákoníku jeden z důvodů k odstoupení od kupní smlouvy. A taky je otravné a zdržující stále řešit opravy. Samozřejmě si sjednám právní pomoc při vyřizování.
  8. Pavel Hurta

    Reklamace

    Zdravím, pískání z motorového prostoru při zahřátém motoru a na volnoběh se u mé Octavie II 1,4 TSI projevilo už 2x a 2x provedli výměnu vodní pumpy. Pokaždé byl po opravě klid cca měsíc a teď se pískání ozvalo už potřetí, tzn. po provedené druhé opravě. Vozidlo vyrobeno 11/2012, najeto 24.500 km, prodloužená záruka na 4 roky. Zvažuji odstoupení od kupní smlouvy, protože se potřetí objevila stejná závada máte s tím někdo zkušenosti? Děkuji.
  9. Zdravím, pískání se u mě projevilo už 2x a 2x provedli výměnu vodní pumpy. Pokaždé byl po opravě klid cca měsíc a teď se pískání ozvalo už potřetí, tzn. po provedené druhé opravě. Vozidlo vyrobeno 11/2012, najeto 24.500 km, prodloužená záruka na 4 roky. Zvažuji odstoupení od kupní smlouvy, protože se potřetí objevila stejná závada máte s tím někdo zkušenosti?
×
×
  • Vytvořit nový...