Přejít na obsah

cachek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem cachek

  1. Všeho s mírou ;-) To víš, že občas mi to nedá a na dálnici i mimo ni to trochu sešlápnu. Ale prostě všeho s mírou .;-)
  2. Vzhledem k tomu,že jsem zatím najel cca 1000 km, tak počítač. Ale celkově nejsem řidič, co by měl kdovíjakou spotřebu. S každým autem, co jsem měl jsem byl schopnej jezdit an spodní hranici udávanou výrobcem. A to podotýkám,že nejezdím nijak pomalu. Jen u řízení přemýšlím.....Před tím jsem měl Peugeota 306 1.9 DT. Normálně jsem jezdil kolem 5 l a v létě Chorvatsko plně naloženej, 3 lidi v autě jsem dokonce jel pod 5. Takže si myslím, že by mě snad nemusela Octava vysát
  3. Hlavní sloužkou není spotřeba. Je to jen jeden z faktorů. Spotřeba kolem 5.5 l je pro mě celkem přijatelná.A navíc se i dobře svezu. Je to pro mě kompromis.
  4. Ročně najezdím kolem 25 až 30 tsc km. Není to moc, ale není to ani málo. Nejsem člověk, který dostane od firmy 750 tsc na nové auto a vyber si. Jsem živnostník takže rozpočet mám opravdu omezený. Za nějakejch 170 tsc nový auto sice koupíš, ale nebude to žádnj zázrak. Tohle auto je původem firemní. Firma se ho po najetí 200 tsc km zbavila. A jelikož kolikrát jezdím pracovat přes celou republiku a trávím pak v autě cca 3-4 hodiny cestou tam a další 3-4 hodiny zpátky každý týden, chci mít alespoň nějaký komfort. A další věc je spotřeba. ;-) Přeci jen když si každej litr nafty musíš zaplatit, tak taky koukáš na spotřebu. Když si to dáš do kupy, asi ti dojde, proč jsem si koupil tohle auto ;-)
  5. Sem rád, že taky napsal někdo něco positivního Abych se přiznal, tak jsem o octávce moc nepřemejšlel. Jsem "odchovaný" na Peugeotu,mám dva, a chtěl jsem pokračovat v tradici. Bohužel 407 sw 2.0 HDI bohužel nebyla v slušném stavu, za slušné peníze k sehnání. A nakonec jsem viděl tuhle octávku, svezl se a byl jsem nadmíru spokojen. Jen proč jsem volil 2.0. Nalítám toho celkem dost po dálnici, a jeden z požadavků byl 6. rychlostní stupeň. Tak doufám, že jsem nevolil špatně.....Ale to ukáže čas. )
  6. Zdravím. Příští týden si jedu pro O II. Motoriace v nadpisu. Chtěl jsem se zeptat, na co si u těchto vozů dát při koupi pozor. Jde o ojeté auto z roku 2005. Má nalítáno 200 tsc Km. Kompletní servisní historie až do posledního kilometru po 1. majiteli. Doufám, že se nenapálím jako při koupi minulého vozu. Proto vás pánové/dámy žádám o rady na co si dát pozor. A pokud by někdo z vás měl chuť mi napsat něco víc, tak by mě zajímalo, co si myslíte o chipu na tento motor. Díkec )
×
×
  • Vytvořit nový...