Přejít na obsah

Maki11178

Uživatel
  • Počet příspěvků

    36
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Maki11178

  1. Zdravím, k tomuto tématu se taky rád vyjádřím. Před dvěma dny jsem se stal majitelem nového Rapida, první dojmy jsou velmi pozitivní, motor super, interier mi prozatím vyhovuje a především se mi to auto opravdu líbí. Druhým rodinným autem u nás je Renault megane kombi, máme ho již 3 roky (kupovali jsme ho jako ojeté s 57 tis. km) za celé tři roky jsem do něho museli investovat pouze 3 tis. kč a to za dvě nové cívky. veškeré ostatní náklady byly naprosto standartní (výměna oleje, brzdových destiček apod.) I s tímto autem jsme naprosto spokojeni a alespoň v našem případě se jedná o velmi spolehlivý vůz. Samozřejmě že nastavení podvozku, interier a další věci jsou "prostě jiné" než u škodovky, ale až budeme kupovat nové druhé auto, klidně bych nový renault megane kombi koupil (bude se jednat o auto manželky, takže bude záleže na ní), ale rozhodně k této značce žádných výrazných připomínek nemám. Dle mého názoru, opravdu záleží na vkusu každého jednotlivce, co mu vyhovuje a co od auta očekává. Pro mě to byl jednoznačně Rapid, další auto pro moji ženu bude možná Megane.
  2. Maki11178

    Škoda RAPID

    za mě super video, už abych ho měl doma
  3. Tak to nevím, poslední potvrzené info mám z úterý tohoto týdne, ale snad se to ještě zlepší, jinak já dělám ve firmě, která dodává díly pro automobilky a tolik práce jako teď jsme ještě neměli, tak bych to s tím útlumem neviděl tak jednoznačně. Naopak, když vím jak na tom jsme sem se s těmi 3 měsíci docela i smířil, ale každopádně dej vědět jak to u tebe dopadlo.
  4. čau, prosím tě kdy si to auto objednal a máš už potvrzený týden výroby? Mě to zatím pořád vychází na 3 měsíce a to už se to o 2 týdny zlepšilo.
×
×
  • Vytvořit nový...