Přejít na obsah

Honza10

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Honza10

  1. Posledních pár měsíců mi nesvítí žárovky s paticí T10 střídavě. Jeden den levá zadní, druhý den levá přední, atd....... Asi 4 kusy jsem vyměnil, než jsem zjistil, že žádné nic není. Protože jsem tzv. " silážník " nic jsem nevyhodil - všechny žárovky jsou v pořádku. Dle servisu se musí přehrát řídící jednotka, tu mi přehrávali na jaře, když se mi zadřel napínák , a pak v létě, když měnily tekoucí turbo. Nyní každý po nastartování obejdu auto poplácám nesvítící žárovku - ta se rozsvítí - a já jedu do do práce. Jako předletová kontrola dobrý, ale připadám si jako "koloťuk". Pro mladší ročníky - KOLOŤUK byl pracovník drah, který musel obejít celý vlak, dlouhým kladívkem poklepal každou obruč kola a podle zvuku poznal prasklinu. Bohužel odborníci na dráze a ve VW a Skode chybějí. Mám několik teorií, ale je teď zima a zebou mě při výměně ruce. Tak až na jaře. S pozdravem ZB
  2. Měl jsem podobný problém - pomohli mi na 100procentně v TDIchip (info@tdichip.cz) - něco to stálo , ale dotáhli to do konce.
  3. Tak jsem všechno vyčistil ale kontrolka se po výmazu znovu rozsvítila. Bylo mi řečeno, že se to logicky musí rozsvítit, protože bylo rozpojeno vedení pro elektr. ovládanou klapku sání. Musí se to prý znovu seřídit. (elektr. klapka je tam od r. výr. 2005) Neumí to někdo ? Hilfe !!!
  4. Koukal - nevypadá to tak hrozně, ještě mi poradili z "Cimbu" abych zkusil do EGR nalít trochu petroleje a ráno pak nastartovat. Jinak to jezdí naprosto bez problémů. Tak jdu koupit petrolej.
  5. Octavie ll 1.9 77kw přečip. -( cimbu) 195000km - nejdříve se rozsvicovala závada čidla G81 - teplota paliva - výměna. Dva dny poté se rozsvítila znovu, ale nyní to píše " zpětné vedení výfukových plynů - malý průtok - trvalá závada. V servisech zkoumají přemazávají ale kontrolka se opětně rozsvicuje. Někdy po pár km, někdy po 200km. Dráty a svorkovnice zkontrolovány, také podtl. hadičky a klapky. Neměl někdo tento problém, chci auto prodat a mělo by být v pořádku.
×
×
  • Vytvořit nový...