Přejít na obsah

jenufa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem jenufa

  1. Už jsem to vyzkoušel. Celkem to jde spokojený já i manželka. A to nejsme žádní trpaslíčci. Díky za uznání. Přeji Ti mnoho pohodlných nocí ve Fabce.
  2. Já jsem to vyřešil takto : 1) kontrolka, 2)vypínač, 3)USB zásuvka 12V/5V
  3. Možná to tak z mých fotek nevypadá ale auto stálo na rovině a konstrukce je vyrobená dle vodováhy. A vše se při parkování zadělává plachtou aby nebylo nic vidět což neznamená že je to nějak obr chráněno před nenechavci.
  4. Zdravím. Sedačky jsou vyjmuty. Přední sedadla jsou posunuty nadoraz k volantu a proto je přední díl konstrukce i dřevotřísky vyjímatelný, aby se na jízdu daly sedadla posunout na požadovanou délku od volantu. Jak předesílám slouží tato úprava na příležitostné přespání. Délka dle přiloženého fota je cca 180 cm. Využití samozřejmě pro dva lidi. Rybolov, a výjezdy na výlet bez konkrétního cíle a při hře geocaching. Pro jednoho človéka je to v pohodě, dva při trošce skromnosti také.
  5. Zdravím. Letos jsem si pořídil Fabku a na příležitostné přespání jsem si vyrobil lůžkovou úpravu. Konstrukce je z jeklů, na to dřevotříska a nakonec matrace dole 5cm drcený(lepený) molitan a na něj 5cm normální molitan.Foto přikládám.
  6. Co se vám honí hlavou?

  7. Co se vám honí hlavou?

×
×
  • Vytvořit nový...