Přejít na obsah

shekr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení shekr

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Děkuji za objasnění
  2. Ahoj, mám dotaz, který si chci ujasnit.... Chystám se do Fáva (135L, 1990) dodělat rádio, poměrně současné, s ISO konektory. Nikdy tam nebylo a nevím jak tam táhnout proud,(do spínačky bych to asi nedával, nejdřív bych zkusil bez), jestli z 1. pojistky ? (normálně připájet drátky na měděný plíšek, který ji drží ?) nebo byste doporučily jiný postup ? Koukal jsem do auta, které máme na nd a tam je nějaké původní rádio, tam je červený kabel "píchnutej" do jednoho kontaktu u pozice pro relátko př. mlhovek. Hledal jsem různě po netu a úplně nenašel. Díky za každou radu, snad je to napsáno srozumitelně.
  3. shekr

    Náboj

    Díky za odpovědi Taky to tam šoupnem, přeci jen to bude jistější.....nevíte, jestli pasují pod originál hliníkáče (Line) ?
  4. shekr

    Náboj

    To je dobře. A co bordel, leze vám tam??
  5. shekr

    Náboj

    Zdravím, na našeho Rooma jsme si pořídily nové zimní pneu. Kupovali jsme ho u prodejce, který nám auto i prodával a tak jsme měli přezutí zdarma (proč toho nevyužít) Ale máme takový problém: na předních kolech nám chybějí takové kovové krytky na středu, vzadu jsou, tak nevím jestli je to správně nebo ne.
  6. Jojo až si budu pořizovat svoje vlastní auto bude to Škodovka Vidim to tak, že stejně podědím Ferarit
  7. No právě, ta vzdušnost uvnitř (bez 2cm mám 2m ) a pořád mám nad hlavou místa až dost, ta variabilita. Po uvedení do výroby se mi nelíbil, ale pak jsem se v něm několikrát svezl.....no prostě jsme vysoký jak rodiče tak já. A jelikož ještě chvíli budu jezdit vzadu (je mi 15) tak beru jako + velká okna. A teď když běží Magic tak i ta cena vychází docela pěkně, oproti Fábce není skoro rozdíl.
  8. Nakonec jsme objednali Rooma 1.4 MPI, (psal to i na minulé stránce, ale jen editem) Až budeme mít nějaké zkušenosti, tak sem něco připíšeme
  9. Tak kočárek se nás netýká, my využijeme spíš převoz kol
  10. Takže do Rooma jdem určitě A bude to 1.4 mpi
  11. Tak dneska jsme si půjčili Rumíka, asi by jsme ho brali Teď jen ten motor.... Vysoký je to docela dost no, ale co kdyžtak máme štafle Asi rozhodnul právě ten prostor, prostě je interiér vzdušnější a ty čachry se sedačkama jsou dobrá vymoženost. dalik: Teď právě zbývá už jen promyslet jaký ten motor, přeci jen TSI je +25000 kč navíc:( P.S pro bojlera: pěknej a poučnej elaborát
  12. Možná,doufám Určitě, co jsme seděli v showroomu tak to na zadních sedačkách byl dost výrazný rozdíl. Ve předu mi to ani nepřišlo. A ta variabilnost........prostě paráda. Jen k Roomu by se mi víc hodil třeba 1.4, než to HTP
  13. Díky moc za odpovědi, to s tou půjčovnou nebo bazarem nás nenapadlo Uvidíme, zejtra si jedeme půjčit to TSI na víkend a zkusíme, spíš budeme brát asi tu Fábku, já rodičum jen pomáhám vybírat ( osobně bych bral Rooma TSI) uvidím, jak to dopadne a pak napíšu
  14. Díky za odpověď, na zkoušku mají všude jen TSI 63 kW, my bychom pořizovali HTP 51 kW. Na Fabku to stačit bude, ale o Room. už si nejsme jistí. Předpokládané využití tak napůl- cesta do práce s řidičem, napůl rodinný výlet ve čtyřech.
  15. Ahoj, rozhodujeme se mezi koupí Fábky Combi 1.2 HTP 51Kw, nebo Roomstra se stejným motorem.Roční nájezd do 10000. Jako rodina jsme dost vysocí ( já 198 cm). Myslíte, že tento motor dostačuje i pro Roomster?? Omlouvám se, jestli je s mým příspěvkem něco v nepořádku, jinak děkuji za každý názor.
×
×
  • Vytvořit nový...