Přejít na obsah

dudies

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem dudies

  1. Aha, tak se to asi melo ukladat do ridici jednotky (tam to dava asi vetsi smysl). Kazdopadne mi porad nejde do hlavy, proc by se ta davka mela nulovat.
  2. Diky za rozbor jak to funguje. Rozvedu myslenku proc si chci ten kabel vubec poridit - resim problem ze se mi nuluje startovaci davka nafty (http://forum.skodahome.cz/topic/117383-nestartuje-nulovani-startovaci-davky/), takze pokud by se mi to v budoucnu zase objevilo, tak jsem chtel mit ten kabel primarne na tohle. Pokud teda koupim vyse zmineny kabel a nainstaluju prilozenou verzi VCDS a nebudu VCDS updatovat, melo by to na tuhle potrebu stacit, ne? Nerikam, ze original kabel v porovnani s autem je drahy, ale pokud bych to mel pouzivat jen na toto a kabel z ciny bude schopen davku nafty zvysovat, nevidim duvod kupovat original.
  3. Melo by to byt na Oktavku 2 PD 2.0TDI, r.v.2005. Z tech predeslych prispevku jsem to pochopil, ze by to na ni melo jit, tak jsem to tu uz nepsal. Nejspis pujdu do tohodle: http://www.dealextreme.com/p/vag106-car-diagnostic-cable-black-58552 Ten VIS vypada, ze bude uzitecna vec Diky! Jeste tedy k tomu VCDS (mozna to bude uzitecne i budouci navstevniky): jestli jsem to dobre pochopil, tak staci stahnout napr. aktualni anglickou verzi 11.11.2 (http://www.ross-tech.com/vcds/download/current.html) nainstalovat bez pripojeneho kabelu, vypnout net, pripojit kabel, nedelat update/aktualizaci a zacit delat kouzla s pomoci VIS?
  4. Da se s tim kabelem verze 106 zmenit startovaci davka nafty? Diky.
  5. Zdravim vsechny, mam Oktavku 2, r.v. 2005, 2.0TDI 103kW, 160tis najeto a uz se mi dvakrat stalo, ze jsem nenastartoval. Neni to za tepla, ale spise za studena. Spise rikam proto, ze poprve to bylo tak, ze rano bylo asi -5stupnu a otocil jsem klickem, nazhaveni probehlo v pohode po standartni dobu, motor tocil, ale nemel absolutni snahu chytnout. Nakonec jsem to nastartoval pres kabely. Baterka je vsak asi pul roku stara, takze tam bych problem nevidel. Nakonec v servise zjistili, ze startovaci davka nafty je na stupnici od 0 do 100 na nule, takze se to zvedlo na 90 a od te doby v pohode. Starty vzdy probehly i v tech -20stupnich. O 2mesice pozdeji: Tento vikend vsak teplota kolem 0 a opet rano k tomu prijdu a ten stejny problem. Opet jsem to nastartoval pres kabely a opet jsem dojel do servisu a davka opet na nule. Takze uz netusim kde by mohl byt problem, ale pokud se vzdy vynuluje davka, tak myslim ze musi byt problem nekde v elektronice. Technik v servise rikal, ze kdyz klesne napeti baterky pod 10V, ze se vynuluje nastaveni pristrojove desky. Spekuloval jsem, ze bud to bude tim poklesem napeti nebo jestli tam nedojde k nejakemu zkratu a davka se tim vynuluje. Diky za kazdou radu!
×
×
  • Vytvořit nový...