Přejít na obsah

roosei

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem roosei

  1. roosei

    Spotřeba

    Jak to děláš...?! Obzvláště s tím kočárem. Je to poznat, když je něco na střeše? Já jsem měl při prvních kilometrech na dálnici neodbytný pocit, že se mnou auto hrozně cvičí - je to přeci jen krabice a bylo cítit každé větší fouknutí.
  2. roosei

    Spotřeba

    Ahoj, také přidám pár postřehů z čerstvě zajeté 1,6. Mám téměř stejná data - 1900 km a spotřeba kolem 8,7, pod 8 se dostanu málokdy. Většinou město a krátké trasy, potom cesty kolem 100 km. Motor jsem (po 1k km) nešetřil, ale ani jsem nejezdil jako prase. :-) Před Roomsterem jsem jezdil s dvoulitrovou Vectrou C - takže první pocit z předjížděcích manévrů byl samozřejmě méně dynamický, ale v zásadě jen do chvíle, než jsem se naučil hodně podřazovat. Vectra táhla od 2k otáček, v těch je R. líný - po 3k teprve začíná odpich. (1,6 má krouťák na 3,8k) Jezdím 6 týdnů a úvodní dojmy jsou moc fajn (jak taky jinak :-)). Moc se mně (a případným spolujezdcům) líbí skleněná střecha - ale co mě dovádí k šílenství je šílenost s názvem přepážka N1 - ta víceméně znehodnotila auto, protože avizovaný Room for more je v... Musím s tím ještě něco vymyslet. A taky trošku nesvůj jsem z toho, že Roomster ještě není tolik rozšířený, a tak to pořád na parkovišti někdo obchází. :-)
  3. roosei

    Hands free

    Ahoj, také jsem řešil před nákupem, co s HF. Nakonec jsem koupil rádio SONY MEX-BT5000 a jsem zatím moc spokojený - netřeba další přístroj (a hlavně demontáž plastů v palubce) a jediná obava, jak se bude chovat integrovaný mikrofon, se rozplynula - volající mě slyší dobře. Samozřejmě ovládání není tak vymazlené jako u Parrota, zejména práce se seznamem (neumí se synchronizovat, lze pouze naimportovat 50 čísel), ale rychlé volby jsou použitelné - a já ve většině případů stejně vybírám číslo přímo ze seznamu telefonu (je to rychlejší, než se tam dotočit kolečkem).
×
×
  • Vytvořit nový...