Přejít na obsah

roosei

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil roosei

  1. "Dlouhodobá spotřeba" po prvních 1000 km je s 1.6 16V na 7,3l.

    Jak to děláš...?! :) Obzvláště s tím kočárem. Je to poznat, když je něco na střeše?

    Já jsem měl při prvních kilometrech na dálnici neodbytný pocit, že se mnou auto hrozně cvičí - je to přeci jen krabice a bylo cítit každé větší fouknutí.

  2. Ahoj,

    také přidám pár postřehů z čerstvě zajeté 1,6.

    Ja za sebe musim rict, ze jsem nesel do motoru 1.6 abych mel malou spotrebu. K dnesku mam najeto 1900km a za tohle obdobi je spotreba 8,6.

    Mám téměř stejná data - 1900 km a spotřeba kolem 8,7, pod 8 se dostanu málokdy. Většinou město a krátké trasy, potom cesty kolem 100 km. Motor jsem (po 1k km) nešetřil, ale ani jsem nejezdil jako prase. :-)

    Před Roomsterem jsem jezdil s dvoulitrovou Vectrou C - takže první pocit z předjížděcích manévrů byl samozřejmě méně dynamický, ale v zásadě jen do chvíle, než jsem se naučil hodně podřazovat. Vectra táhla od 2k otáček, v těch je R. líný - po 3k teprve začíná odpich. (1,6 má krouťák na 3,8k)

    Jezdím 6 týdnů a úvodní dojmy jsou moc fajn (jak taky jinak :-)). Moc se mně (a případným spolujezdcům) líbí skleněná střecha - ale co mě dovádí k šílenství je šílenost s názvem přepážka N1 - ta víceméně znehodnotila auto, protože avizovaný Room for more je v... Musím s tím ještě něco vymyslet.

    A taky trošku nesvůj jsem z toho, že Roomster ještě není tolik rozšířený, a tak to pořád na parkovišti někdo obchází. :-)

  3. Ahoj, také jsem řešil před nákupem, co s HF. Nakonec jsem koupil rádio SONY MEX-BT5000 a jsem zatím moc spokojený - netřeba další přístroj (a hlavně demontáž plastů v palubce) a jediná obava, jak se bude chovat integrovaný mikrofon, se rozplynula - volající mě slyší dobře.

    Samozřejmě ovládání není tak vymazlené jako u Parrota, zejména práce se seznamem (neumí se synchronizovat, lze pouze naimportovat 50 čísel), ale rychlé volby jsou použitelné - a já ve většině případů stejně vybírám číslo přímo ze seznamu telefonu (je to rychlejší, než se tam dotočit kolečkem).

×
×
  • Vytvořit nový...