Přejít na obsah

Jizera-CZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    137
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Komentáře k profilu zveřejnil Jizera-CZ

  1. Konečně na letních :)

  2. Vezu si auto ze servisu lehčí o pár tisíc, dojedu dom a koukám... šroub v pneumatice. Tohle je fakt tyden k pos*ání :(

  3. Je normální aby za chladu byl olej kremově šedý, bylo ho na měrce víc a když je teplo je opět normál černý a na původní rysce? Chl. kapalina se taky vrátila do původního stavu. Takže těsnění ne-e? :?

    1. Zobrazit předchozí komentář  %s více
    2. Jizera-CZ

      Jizera-CZ

      Ahoj,kolik si dal za výměnu těsnění?

    3. Combi2002

      Combi2002

      Mě ještě měnili vanu, kroužky a pár dalších věcí. Byla to kompletní rozborka motoru, vložky písty ven, ustavení vložek vyýplachy atd. Včetně celé roční servisky 13tis. 6 materiál 7 práce.

    4. Jizera-CZ

      Jizera-CZ

      Tak těsnění to není :) Shoda blbých náhod... mráz, krátké trasy a zkondenzovaná voda v motoru vzhledem ke krátkým jízdám. No alespoň něco při tom podnělku :)

  4. Trochu ubylo chladící kapaliny, na vytažené měrce oleje trochu přibylo a olej měl našedlou, světlejší barvu. Je to těsnění pod hlavou ? :(

    1. Zobrazit předchozí komentář  %s více
    2. Jizera-CZ

      Jizera-CZ

      Emulze skoro žádná, ale před zimou jsem dával víčko nové. Zato tam bylo dost vysrážené vody, jak na víčku, tak i v nalévacím hrdle. Ale jezdím dost krátké trasy, takže to může být i tím.

    3. Mirek 835

      Mirek 835

      Vysrážená voda na víčku je normal! Jak ti přibylo oleje tak je to jasné!

    4. Jizera-CZ

      Jizera-CZ

      To je každej rok něco, už mě to přestává bavit :(

  5. Před pár dny homokineťák, koupena nová poloosa, čeká na výměnu. Dnes servo... já už nevím co dělám špatně a hlavně kde na to má člověk pořád brát :( Zařekl jsem se, fabii už asi nikdy :(

    1. Zobrazit předchozí komentář  %s více
    2. Jizera-CZ

      Jizera-CZ

      Já vím že jo, ale třeba dřív jsem měl staršího Nissana a absolutně nic, jen olej, filtry... Já si pomalu u tý fábky začal dělat generálku předku, peněz to sežralo až běda a teď mě vypeče servo... No je to k nas**í, ale co se dá dělat :)

    3. Wojnar

      Wojnar

      Hm, takové radikální rozhodnutí:

      "Už ASI nikdy" :D

    4. Jizera-CZ

      Jizera-CZ

      První co si toho všiml... gratuluju :))

  6. Výměna brzd a tlumičů..... dobrej pocit z dobře odvedený práce, ale asi o milion nervových buněk míň :)

  7. Letos prvně na rybách.... relax a pohoda :)

    1. Ekkar_z_Bastlírny

      Ekkar_z_Bastlírny

      jo tak pstruhová voda, jo? A jak, braly?

    2. Jizera-CZ

      Jizera-CZ

      Mimopstruhovka, ale pstruh byl, dokonce na kuku, takže radost velká :) Jinak plotičky a jeden násaďák, takže spokojenost :)

  8. Ráno vytržený zub, a už to k sobě začíná přicházet. Au...au....au :(

    1. Zobrazit předchozí komentář  %s více
    2. Jizera-CZ

      Jizera-CZ

      Jestli dobře počítám, tak 5 vpravo nahoře... Moc se mu ven nechtělo, tak to vyřešil skalpel. Jo slivovice.... ale já už nepiju :D

    3. Koty

      Koty

      Mě trhal před pár týdny osmičku a málem jsem se po...., teď tam je infekce a každý den jezdím na výměnu drenu.

    4. Jizera-CZ

      Jizera-CZ

      Ještě mě straš :D Jako to tahání zubu tak hrozný nebylo, nehorší bylo to ořezávání tím skalpelem. To jsem cítil jak mě ta čepel jezdí po kosti čelisti, fuj :( No snad se to začne hojit dobře....doufám :(

  9. Už aby bylo jaro, tohle počasí už mě leze krkem :D

  10. Stahovák na pružiny 280mm,.... bude stačit na pohodlné stáhnutí, nebo koupit na Fabii delší? Sorry že to cpu sem, ale trochu to pospíchá :(

  11. Konečně víkend ! Sice pohotovost, ale snad to s tím sněhem nebude tak hrozné :)

  12. Přeju Vám všem krásné prožití Vánoc, bohatého Ježíška a hlavně pohodu a klid. Do nového roku vše nej a co nejmíň trápení s těmi našimi "plechovými mazlíčky" :-)

  13. Konečně opravený a vyměněný startér, ten chrčivý zvuk mě snad nebude chybět :) A člověk je i rád, že si na tom autě něco udělá ještě sám :)

  14. Neví někdo kde lze přes net nechat vytisknout 4 kusy malých samolepek k nalepení zevnitř na sklo? Všude tisknou jen od 100ks :(

    1. Zobrazit předchozí komentář  %s více
    2. Jizera-CZ

      Jizera-CZ

      Under: už jsem po tom trochu pátral, kolem 20Kč za list. No uvidíme, psal jsem ještě do jedné reklamky a když to nevyjde, tak vytisknu sám :-) Díky za nápad.

    3. Wojnar

      Wojnar

      Nevím co chceš tisknout a jak má samolepka pak vypadat, ale když to vytiskneš na tu transparentní, tak pak bude motiv vidět i z druhé strany.

      Samozřejmostí je tisknout zrcadlově.

    4. Jizera-CZ

      Jizera-CZ

      Wojnar: chci si nechat vytisknout samolepky Bullock, k zámku jsem je už nedostal (prý výrobce už šetří a nedodává) a rád bych to na okně měl. V jedné reklamce by mě to i udělali, ale chtějí tu předlohu ve vektorech a to jsem v pytli :-D Takže říkáž že u té transparentky to bude vidět i jakoby zevnitř? Tedy ta folie nemá podkladovou neprůhlednou" vrstvu z druhé strany? To by snad až tak nevadilo, nevím, musel bych to vidět na živo.

  15. Sháním Construct na Fabii a né a né sehnat. jo..., to se mě honí hlavou :)

    1. Zobrazit předchozí komentář  %s více
    2. Jizera-CZ

      Jizera-CZ

      To je taky časem v plánu, ale Construct chci jako doplněk k Bullocku, nebo naopak, to je už jedno :)

    3. Ekkar_z_Bastlírny

      Ekkar_z_Bastlírny

      Mně stačilo zavolat do servisu, že chci Construct nebo Defend - nabídli mi Construct, k dodání během 5 dnů. Montáž trvala asi 2 hodiny. Nechápu o čem mluvíš - stejně aby ho kdokoliv uznal jako zabezpečovací prvek si tohle zařízení sám namontovat nemůžeš = musí ho namontovat a seřídit autorizovaný pracovník nebo firma...

    4. Jizera-CZ

      Jizera-CZ

      Mám auto starý 10 let a pojistka se mě už nevyplatí. Takže nepotřebuju aby mě někdo z pojišťovny něco uznával, mám to pro svůj pocit klidu. Jinak rozdíl v zakoupení z druhé ruky,vlastní montáži a ofiko zakoupení a montáži v servisu jsou cca čtyři plné nádrže... to to radši projedu :)

×
×
  • Vytvořit nový...