Přejít na obsah

Makitak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Makitak

  1. Tak jsem vymontoval ten spínač, rozebral ho a byl tam zlomený kontakt. Spínač se tedy choval, jako by byla permanentně sešlápnutá spojka a tempomat tím pádem nemohl jet. Do svorkovnice jsem strčil drátek, kterým jsem sepl okruh místo spínače a tempomat fičí, ale je to prozatímní řešení, než koupím nový spínač. Díky za rady.
  2. Takže po výměně by mi tempomat měl fungovat bez nějaké další aktivace či nastavení. Zvládne výměnu sám domácí kutil? Kde ten spínač přesně je a jak vypadá? Díky za odpověď.
  3. Ahoj. Asi před rokem jsem si namontoval sám tempomat do O1 2004 66kw AGR. Kamarád mi ho aktivoval a na diagnostice tempomat fungoval. On off, plus i mínus. Ale když se autem jede, nic se neděje. Teď jsem měl auto napíchnuté na diagnostice znova a na ten tempomat jsem se díval a zjistil jsem, že mi nereaguje spojkový spínač. Brzdový ok ale spojkový nefunguje. Myslíte, že by mohla mít jeho nefunkčnost vliv na tempomat a tempomat tím pádem z bezpečnostních důvodů nebyl funkční? Kolik takový spínač stojí a jak se mění? Poraďte někdo prosím. Díky.
  4. Symphony bych chtěl ponechat hlavně z toho důvodu, že se mi v tom středovém panelu líbí. Koukal jsem na několika rádií a žádné se mi tak nelíbilo... Kdybych tedy ponechal rádio symphony a vyměnil pouze repro, na kolik by to vyšlo? A je nějaká možnost, ponechat symphony a napojit na něj cdměnič či něco jiného a teprve na to napojit repro soustavu? A co by se stalo, kdybych napojil na symphony silnější repro? Našel jsem totiž u babky repro, tohle Výška 10cm, šířka magnetu 10cm a a délka 22,5cm, je to nějak použitelný? (fotky jsem našel pouze na inzerci) EDIT: A ještě dotaz. Říkal jsi, že akustika v autě a místnosti je diametrálně odlišná. Mám to tedy chápat tak, že např. v místnosti hraje 200W soustava daleko míň než v autě? Respektive, je méně slyšet kvůli většímu prostoru a rozléhání zvuku?
  5. Čaute, kluci vidím, že se tady vyznáte. I když jsem přečetl několik desítek stran o reprosoustavách, tak jsem z toho pořád v pasti. Mám octavii I combi 2004, rádio origoš symphony mp3, mám repro pouze vpředu a chtěl bych repro i dozadu. Chtěl bych po vás, abyste mi tady něco sestavili i poradili, pokud si někdo najdete chvilku času. Doma mám repro 5.1 u telky http://www.zbozi.cz/vyrobek/genius-sw-hf/ a se zvukem jsem spokojenej a chtěl bych výkonově i něco podobného do auta. Na kolik by vyšla takováto autosestava a byl by velký rozdíl ve zvuku, kdybych vynechal subwofer? Doma u telky ho mám stejně nastavenej na 0 až 2 (z -8 až +8 hodnoty). Jaká by byla cena takové sestavy? Včetně kabeláže a všech potřebných věcí. Díky.
  6. Zdravím, mám problém s airbagem. Při montáži tempomatu jsem vyhodil volant i kroužek (atd.), pak jsem vše smontoval a když jsem s autem jel, tak při točení s volantem jsem slyšel takové divné vrzavé zvuky, jakoby zvuky pružinek. Tak jsem vyhodil zase volant a potočil jsem s kroužkem, což byla chyba. Potočil jsem s ním a zvuky pružinek sice ustaly, ale nejspíš jsem ho nedal do správné polohy a když jsem pak po druhé jízdě parkoval a stočil kola naplno, uslyšel jsem skřípnutí a začala svítit kontrolka airbagu. Myslíte, že ten kroužek půjde nějak opravit nebo je nutné jej koupit nový? Pokud nepůjde opravit, bude stačit i z jiného vozu, třeba nějaký starší z vrakoviště od vozu, které bylo bourané na bok nebo zadek? A jak se člověk zbaví svítící kontrolky, kdybych kroužek sám vyměnil? Vyčetl jsem, že airbag si dělám sám diagnostiku při otočení klíčkem, takže čistě teoreticky, kdybych vyměnil nebo opravil kroužek, tak by kontrolka mohla zhasnout, nebo se pletu?
  7. Na rádiu je přímo napsané "symphony mp3". Zatím se mi mp3 podařily rozjet jen jednou. Na jednom cd jsem měl jen jediné tři mp3 a všechny bez problému jely, tak jsem jich tam připálil víc a zas mi to vyhazovalo error. Tak nevím, co s tím.
  8. Ahoj, koupil jsem O1 s rádiem symphony mp3. Vše funguje, až na ty mp3. Nevím, jestli dělám něco špatně já, nebo je špatná mechanika, ale ikdyž jsem zkoušel mp3 na třech druhách cd, tak se mi to nepodařilo rozjet. Zkoušel jsem mp3 dávat do složek i mimo, s dlouhým i krátkým názvem samotné mp3 a taky v různých formátech od 196 až po 320kbps. Neměl tady taky někdo takový problém? CD normálně hrají. Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...