Přejít na obsah

Michael91

Uživatel
  • Počet příspěvků

    44
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Michael91

  1. Zcela jednoduché s tím sudem  :kol-46:  když si kupíte vlastní sud plzně 12' 50l, tak máte pivo každý cca za 24,- Kč, záleží odkud budete mít sud  :kol-98: ...... Takže hospoda z Vás z jednoho sudu bude mít +,- 1.000,- Kč  -_- .... Ve finále je jeden 50l sud pro takový počet lidi málo  :kol-130: za 3hod nemáte co pít   kol6 ..............  :_icon_smich2:

     

    Pilsner Urquell 12° 50 L bajonet 50 L 2400 Kč

    Gambrinus 12° 50 L bajonet 50 L 1800 Kč

  2. Ségra  :kol-46:  jak říkal taťka, tak my asi vyjedeme ve čtvrtek na večer  :kol-47: takže někdy v noci tam snad budeme  :kol-31: ....... Tedy doufám, že tak vyjedeme  :kol-135:

  3. Jj, ještě stojí ale na dilně  :kol-28: čistil jsem intercooler a zjistil, že je praskly  :kol-32: proto na p*** výkon a za kočárem se ještě prášit nebude!!! Jinak jedna taková ta otázka, jaká servo kapalina se lije, hmm  :kol-34:  někdo říká červená někdo zelená  :kol-31: ...?!

  4. Jj už to je vytahnuté i namontované.. Lehčí než jsem čekal  :kol-47: !! Šlo to ven samo  :kol-46: i u mého 6válce a bez sundání výfuku.......

  5. Nevím, jestli se tady ještě na fóru objevuje, ale "ŽRALOK" by ti mohl poradit  :kol-47:  před cca 2-3roky mu někdo na kapotu vyryl znak renaultu (ženské přirození)!! Taky to nějak řešil...... Jinak pokud policie nenajde toho, kdo to udělal, tak můžeš rozbít prasátko  :kol-31: !!! Pokud budeš chtít opravu, tak není problém se domluvit (kit, výměna, lak) :kol-32: bydlím kousek od Ovy!!!!

  6.  Ty moc nemudruj a trénuj pinec   :kol-28: TEda snad tam něco takového bude

    Noooo jako chtěl jsem napsat, že pinec stůl tam nesmí chybět,ale potom jsem si to rozmyslel, když jsem viděl, co tady je problému s jídlem  :kol-44:  :kol-138:

  7. Řešíte úplné nesmysly  :kol-46:  si doma nabalte řízky a budete v klidu  :kol-16: .... Jak malé děcka!!!! Jsem myslel, že se jezdí na sraz superbů, kde se sejde banda fanatiků kteří řeší auta a ne kam se pojede kdo najíst... I kdybych si měl vybrat menu ze 3 jídel, tak jsem spokojený a do restaurace, kde se pořádně nažeru se zajdu najíst před nebo po sraze  :kol-17:  :kol-98: .... Buďte rádi, že se někdo snaží nějaký sraz zorganizovat a nekažte mu to  :kol-47: ....

    • Pozitivní 1
  8. Zdravím  :kol-47:  hele chtěl bych se nahlásit, že tedy pojedu  :kol-46:  ale chtěl bych chatku pro 2 osoby + psa :kol-28: , takže Vám udělám jeden problém navíc  :kol-27: DOBŘE VÁM TAK :kol-31: !!!!!  Jinak to vidím od Pátku a pojedu nejspíš s Moravákama, jak jinak, že  :specool:

  9. Auto bylo na zvedáku a auto jsme rozjeli, zkoušeli zatáčet do leva a prava, potom motor vypli... Ložisko nehučelo, spíše hluk šel od převodovky! Jak řekl mechanik...... 

     

    PŘEVODOVKA JE MANUÁL!!!!

  10. Zdravím Superb lidi  :kol-28:  chci se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s kontrolou a doléváním oleje do převodovky.?! Kde a jak se to kontroluje!!

     

    Chtěl jsem měnit ložisko na pravém předním kole, jelikož mi hučí a při odbočování do leva to vydává lupavé zvuky! Homokineťák mám vyměněný..... V servisu mi bylo řečeno, že to může dělat diferenciál... 

     

     Díky za ohlasy  :kol-47:

  11. SUP1  :kol-46:  ty jsi těžký !!!!!! Buď charakter, dojeď za námi na Moravu a příští rok udělej sraz v Čechách  :kol-47: a my Moraváci určitě dojedeme..... My z Moravy nejsme líní  :kol-135:   :kol-46:  :kol-46:

×
×
  • Vytvořit nový...