Přejít na obsah

Vmirda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Vmirda

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Moc děkuji za podrobné info, je tedy jasné, že je třeba toho zaměnit vice. Shrneme li si to pro všechny ostatní kdo by měl stejný nápad. Asi to bude zajímat více lidí. Tedy mam SII 2011 pouze s MF a pro dodělání pádel navíc není třeba udělat nic, když koupím volant ze SII FL a aktivovat Vagem? A pokud bych se pokusil instalovat volat s výhřevem musím mít volat OIII nebo SIII a do nej z SII FL MF tlačítka. Dále svazek z SIII pod volant a ten bude sedět s konektorem SII? To zřejmě ne, tak že asi napinovat koupenou kabeláž do původního svazku nebo zaměnit konektor? To již netuším. Možná počkat na jaro :))
  2. Volant ze SIII nemá shodný pinout jako SII ? Čekal bych pouze pro výhřev navíc.... No jestli je potřeba tahat ještě další kabeláž tak je to asi větší prácička. Mam DSG a chci davt MF volat s padly, tak když už ho budu kupovat, tak jsem si říkal jaký by mohl být problém s výhřevem, cena volantu bude podobná...
  3. Zdravím, neřešil někdo vyhřívaný volat do SII před fl? Dal by se rozchodit volat s výhřevem ze SIII nebo OIII? Děkuji za odpověď.
×
×
  • Vytvořit nový...