Přejít na obsah

Bukowak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Bukowak

  1. Po komunikaci s prodejcem nakonec stačilo pc připojit k internetu, připojit kabel a spusit loader, vše je v již v pořádku. Tzn. můj kabel může a občas dokonce musí být připojn k intenetu.
  2. Ahoj, včera mi dorazil nový Hex v2 od číňana. Nainstaloval jsem software a loader z odkazu který mi poslal. Antivir mám deaktivovaný a internet odpojený. Program jsem spustil přes loader a provedl test kabelu, vše bylo v pořádku. Tak jsem jen na rychlo zkusil spojení s autem a vše proběhlo v pořádku včetně nakodování zobrazení teploty oleje. Dnes jsme v kodování chtěl pokračovat, ale kabel po připojení do usb pouze rozsvítí červenou a modrou diodu, ozve se zvuk klasickeho připojení usb do windows a po spuštění loaderu po několika testech připojní zobrazí chybu viz. foto. Nesetkal se někdo z vás s podobným problémem? Děkuju za případnou reakci
  3. Zdravím vás zkušenější chtěl bych se zeptat kde je umístěna řídící jednotka motoru v octavii 1.6 75kw rv.1999. Prohledal jsem celé forum , ale nikde jsem to nenašel. Předem děkuji za pomoc.
×
×
  • Vytvořit nový...