Přejít na obsah

bourne

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení bourne

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Nj, správná výtka Mám typ 781.135 B (1289 cm3, 40kW, katalyzátor). Je to slabota, tak to možná budu muset honit víc do otáček (ale zase nechci aby mi to moc žralo).
  2. Wojnar píše, že reflektory s porouchaným bazmekem neoslňují, navíc když ho stejně nikdo nepoužívá tak nevím, jestli to přísná STKáčka zachrání a ubyde oslňujících vozidel (musím se zeptat táty, jestli je to opravdu tak palčivý problém). Ale holt předpis je předpis, již mlčím a opravím A co to cukání motoru, neví někdo? Jedná se o to, že když mi spadnou mírně otáčky, např. po brzdění před zatáčkou, tak když pak zase přidávám plyn, tak to zaškube. Zřejmě je ten motor nějak choulostivý i na malý pokles otáček, ale přece nebudu furt podřazovat, když jen trochu přibrzdím.
  3. Njn, o víkendu zkusím ten bazmek nějak rozpohybovat a nebo holt musím sáhnout do kasičky. Ještě bych se zeptal na jednu věc. Občas se mi stává, třeba za zatáčkou, že mi motor dvakrát třikrát cukne a pak je zase klid, přitom si myslím, že mi otáčky nespadnou tolik, aby musel motor protestovat. Není to nějakým blbým seřízením?
  4. Dík za názor. Nechce se mi investovat za blbosti, který nepotřebuju, myslím si, že reflektory neoslňují, ostatně večer jezdím zcela výjimečně. Nicméně jinak je auto celkem držák a žádné vážnější problémy nemám (což je dáno hlavně tím, že předchozí majitel se o auto staral). Pokusím se to nějak zprovoznit, aby to aspoň na tu opravnou fungovalo, pak se to může zase pos...
  5. Mám ojetého Favorita a byl jsem teprve na druhé prohlídce. První jsem absolvoval v Jablonci a vše OK. Na druhou jsem jel do firmy TKV Liberec a neprošel jsem kvůli nefunkčnímu ovládání naklápění reflektorů z kabiny. Pán od kterého jsem auto kupoval mě na to upozorňoval, ale zároveň říkal, že prý to mají téměř všechny ojetiny a že na STK nad tím přimhouří oko, že stačí, aby reflektory neoslňovaly. Bohužel vratislavická STK zřejmě neodpustí ani prkotiny, asi jsem měl zajet na STK do nějakého menšího města, tam snad nebudou takhle přísní. Tak holt příště, pokud by někdo měl tip na rozumnou STK do 20 km od Liberce, budu za něj vděčný. Ještě se zeptám jak to levně opravit, nemá prosím někdo tušení, co se na tom mechanismu nejčastěji potento?
×
×
  • Vytvořit nový...