Přejít na obsah

luk59k

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení luk59k

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ahoj, potřebuji protáhnout kablik a moc se nedaří. Zkoušel jsem to na straně spolujezdce ale dostal jsem se jenom do meziprostoru. Průchodka HL svazku je krytá pod Řj plechem a kolem lanka kapoty taky nic .Nedokáže někdo z Vás poradit kudy tam? A ještě se chci zeptat , když přeruším napájení benzínového čerpadla co se stane při startování(zloďejem) hrozí nějaké poškození motoru.Ďekuji za odpovědi.
  2. Prosím o radu jestli někdo neopravoval naklapění světel jak na to. Neprošel jsem STK a nové nechci kupovat. Díky
  3. Zdar chlapi takžě minulý týden vyměněný vstřik a auto jede !!!!
  4. Tak jsem se vráti ze servisu , byl jsem u toho jak byl napíchnutý na PC - výsledek motor OK . Když jsem se ho zeptal jestli se mu zdá že ten motor běží normálně řekl že né že škube , co stím dude dělat pokrčil rameny. To už jsem vypěnil ařekl jsem mu o svíčkách. Pak následovalo opravování systemem pokus - omyl. Závěr špatný vztřik který nemají bude se pokračovat zítra ráno. Je to važná závada a diagnostika to neodhalí takže je k hovnu. Když je nastavená tak že si nedokáže ošahat zapalovací moduly , vztřiky , landa sondu a jiné tak je to nanic. možná by to poznala kdyby to upadlo na cestu.
  5. Někde jsem se dočetl že když je problém na jednom válci , tak ho řídicí jednotka odstaví aby nedošlo ke zničení landa sond+ katalizátoru spalovaním směsi ve výfuku asi to nebude tak pravda, vy všichni tady děláte diagnostiku ale nikdo zvás neví jak je udělaný program a ten může samozdřejmě obcházet různé povely přichzejíci do Řj . Různé bajpasy a pastičky v programu které tyto hlášky chytají a retušují,
  6. No právě kontrolky mlčí, diagnostika v servise také
  7. Takže po třetí návštěvě v servisu kde auto bylo dva dny vic sním nedělali ,jenom stahovali data a posílali je do MB ,ta se somozdřejmě mlčí. Jak jsem přijel domů a vystoupil s auta tak sjem slyšel jak praská rozpalený výfuk přesně tak když do něho flustá benzín který tam pak hoří , to jsem se už pořádně nasral a podíval sjem se na svíčky no samozdřejmě 3 OK 1 černá. Když jsem jim to říkal v servise tak samozdřejmě napíchli počítač ten jim nic neukázal protože není vševědoucí mechnik je líný se podívat na svíčky a hnet by věděl která bije. Mají štěstí že je neděle. Mimochodem mi také zatékalo do kufru to jsem si opravil sám . Motor polský elektrika bulharsko tak co od toho můžeme čekat . upřimnou soustrast
  8. Tak kde byl ten zakopaný pes ? (problém)
  9. Auto dva dny v servise a výsledek O . Jak se čistí vstřikovače může někdo poradit?
  10. Na co jsou vlastně ty mřížky, rozhodl jsem se že je vyhodím a díry zalepím s obou stran. Ten konstruktér musel být pěkný kokot když ty mřížky umístil přímo do místa kde odtéká voda kolem pátých dveří
  11. Auto je jeden VELKÝ ŠMEJD za 300 000 Kč. Vody v rezervě jsem měl asi tak 10l , to bylo ještě na reklamaci vyměnili mřížky no a po roce zase 10l vody a navíc komtletně mokré sedáky . Voda natekla i do prohlubně nad nádrží navíc problém s motorem se kterým si neví rady.Pokaždé se ohánějí dopisem s MB že je to v POŘÁDKU a co bych za ty peníze chtěl. Polský motor , rumunská elektrika.....šmejd jeden velikej !!!!!!!
  12. Na elektonický otáčkoměr bych moc nespolíhal , muselo by se to změřit mechanickým přímo na motoru , ale tam je problém s přístupem.
  13. Tak že nahrán nový SW stav stejný a moc se mi nechce věřit že by se jen tak s SW "stratily nějaké bajty" spíš provedli jenom reset , je to o ničem.
  14. Dobrý den , mám stejný problém s chvěním motoru na volnoběh. Motor šlapal do nějakých 20 000km bez nějakých problémů . V servise nic nenašli a vyrukovaji na mně s nějakým interním dopisem ,kde se píše že je to OK a nejde o závadu.Nic méně přehráli softver doporučili změnit benzinku (tankováno u schel),najet 500km aby se načetly data a pak se uvidí. vstřikování tvrdili že je v pořádku.
×
×
  • Vytvořit nový...