Přejít na obsah

Pepa Kvapil

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Pepa Kvapil

  1. V práci u OII FL svítila kontrolka prasklé žárovky, ale všechny žárovky svítily. Všim jsem si, že zadní obrysovky u levého světla svítí některé víc, jiné míň. Vyměnil jsem všechny žárovky tak, jak mají být podle Wattů, ale bylo to stejné. Pak mě napadlo rozdělat svorkovnici u světla a jeden pin byl zoxidovaný a opálený. Po očištění pinu svítilo světlo normálně a chybu už nehlásí.

    Odesláno z mého LT30p pomocí Tapatalk


  2. Nemám odkaz, našel sem si to v Etce a podle čísla objednal, číslo je doma v notesu, je to s plastu tak sem zvědavej jak to bude chránit :) Ale když sem do googla napsal - ochranná mřížka chladiče klimatizace tak to našlo i příchytky. Pánové, ten google to opravdu umí najít :)http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3d0867646-prichytka-oe-10597.html http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1k0820746-ochranna-mrizka-chladice-klimatizace-oe-12583.html

    Prosím, jde mřížka namontovat jednoduše bez demontáže chladiče? Tedy jen otevřít kapotu a nacvaknout?

    Jinak já měl problém také s únikem kolem bílé zátky a nechal jsem vyměnit klimachladič v Cardiagnostik za nový klimachladič na FL II na kterém se už dá vysoušeč měnit zvlášť.

  3. Ve škodovce v regálu (ne tedy ze sudu) a na pumpách litr oleje SHELL Helix HX7 diesel AV 5W-30 stojí 730,- až 750,-Kč a v CC-autodily stojí 192,-Kč.

    Na několika e-shopech je vysvětlení, že přes oficiálního distributora do ČR jsou ceny olejů vysoké. Proto se například oleje Shell vozí přímo z Belgie a tedy se s cenou dostanou dolů.

    A tomu věřím. Lahve s olejem jsou originálně zalepeny i zavíčkovány. Takže můj názor je, že se nemusíme bát nakupovat levný ale značkový olej Shell, Castrol,... v ověřených e-shopech.

  4. Na OII 2008 jsem měl Stream a černý rámeček.

    Dnes jsem ve Škodovce koupil rámeček na Bolero ze Superba a když jsem ho šel nacvaknout, zjistil jsem, že není stejně černý jako původní rámeček, ale tmavě šedý, vlastně stejného odstínu, jako Bolero.

    Vyrábí se i černý? Nemyslím lesklý černý.

    Nebo jsou rámečky v barvě rádia? Stream je černé - černý rámeček. Bolero je tmavě šedé - tmavě šedý rámeček.

    Je to tak OK?

×
×
  • Vytvořit nový...