Přejít na obsah

jakubkarlicek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem jakubkarlicek

  1. Díky .. poradějí mi po telefonu..?
  2. tak jsem byl na diagnostice a napsalo to P1707 závada jednotky mechatroniky . . .hmm a nevědí co to je .. je to prej na nějaké další bádání . . .
  3. no jak se to vezme, je to dovezený z Francie, je to 2010, je to koupený přes dealera Škoda a nechal jsem si tam udělat CARgarantie, takže čistě teoreticky to v záruce je
  4. no tak ještě servis DSG nebyl . . uvidíme co řeknou . . když tak jim to auto vrátím a bude klid . . najel jsem s tím 700 km . .
  5. mám servisní knížku a servis byl pravidelný . . musel bych se teď podívat . .ale cca před 5tisíci kilometry . . .najeto to má 40 tisíc olej v DSG se mění po 60tisících..?
  6. zítra jedu do servisu na diagnostiku tak snad na něco přijdou. při mém štěstí ale řeknou, že je vše v pohodě a diagnostika je v pohodě . .klaska :-(
  7. Zdravím, před 14 dny jsme koupili lehce jetýho superba 2.0 TDI 125kw (40tis), po týdnu se objevil problém s DSG, při zastavení a následném rozjetí začla blikat ikona D na displaji, co jsem zařadil blikalo .. tedy i S a auto jelo jen na jedničku. Po vypnutí motoru a nastartování vše běželo jak má. Včera se mi to stalo znova při dojíždění z kopce na kruháč. Stalo se to vlastně vždy když se jelo z mírného kopce a začlo brzdit (skoro až do zastavení). Další problém, možná s tím souvisí.. při hodně prudkém dobrždění . .cca z 50km/h do 0km/h jsem se chtěl následně rozjet . .tak se ozvala rána . .a pak se auto rozjelo . . Mám trochu obavy ze servisu, že na nic nepřijdou . .nevíte čím by to mohlo být..? dík za rady. K.
×
×
  • Vytvořit nový...