Přejít na obsah

Sokolik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Sokolik

  1. Díky za názory a připomínky, mám pocit, že problém by mohl být v nějakém teplotním čidle. To by odpovídalo tý závislosti funkce klima na teplotě. Když to stojí na sluníčku - nefunguje, když je chladněji, nejsou většinou problémy. To by taky podle mě odpovídalo tomu, proč to včera večer nejdřív nešlo a později v noci, když se ochladilo, tak to začalo fungovat. Zkusím to ještě dnes vysledovat a uvidíme. Každopádně díky zatím!
  2. No dali mi klapku zpět jako vrácený použitý díl, tak nějaká tam asi být musí, ale těžko říct co s tím udělali. No to bych právě rád zjistil, jestli vůbec kompresor běží. Když zapnu klima, na chvíli poklesnou otáčky a pak se zase zvýší, ale klidová spotřeba je pořád kolem 0,8-0,9 l/h. Mám zkušenost, že pokud klima jede, je klidová spotřeba vyšší. No dá se vyzkoušet/poznat i jinak, že kompresor naběhl? Jinak, jak včera začala klima fungovat, bylo to za jízdy bez jakéhokoliv přičinění, tak fakt nevím, nechová se to moc logicky..
  3. Ahoj, mám 1,4 16V 74kW, rok 2002 a poslední 2 měsíce si v něm klima dělá co chce. Občas jde, ale spíš samozřejmě ne (tlačítko AC v pořádku svítí).. Už to bylo i v servisu, výměna klapky se servomotorem (cena 3500 Kč ), kontrola "všeho" (oblíbený termín škodováckých servisů) ale změna žádná.. Před servisem se to obvykle chovalo tak, že večer (když už nebylo takový vedro) to naskočilo, přes den v parnu ani ťuk.. Včera cestou ze servisu se to už ale chovalo naopak - v parnu to šlo a v noci nejdřív ani ťuk a asi po 20km se najednou sama od sebe rozeběhla.. Co mě zarazilo byl fakt nezvyklej smrad (jakožto, že vzdoušek z klima není zrovna aroma), co se vyvalil společně s chladným vzduchem.. Nemá někdo podobné zážitky/zkušenosti? Věděl by někdo kde aspoň pátrat? Díky!
×
×
  • Vytvořit nový...