Přejít na obsah

sumec

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil sumec

  1. mě nejde o to jedno či druhé zvýhodňovat (je mi úplně jedno co má kdo v autě jestli TDi čí A/C či fialovy podsvícení

    jde mi jen o to aby se nešířili hlouposti

    čidlo na teplotu je v panelu jen jedno (2 jsou u 2 zónové) je za ním malej ventilátorek kterej se snaží prouděním vzduchu na čidlo teplotu upřesnit (jak říkáš při určitých stavech moc nenadělá) ale odmrazování skla s tím asi nic neudělá jak jsi prve uvedl

    větrák na sahaře se spíná vždy se sepnutím kompresoru (u troniku i A/C se chová stejně)

    kompresor se odpojuje přes el.mag. spojku zas u obou stejně

    kompresor u Octavie zná dva stavy vypnuto/ zapnuto jede na 100% nebo na 0%

    mé klimy se asi nijak nedotkneš :D

    a ani jednou jsem tu nenapsal že bych já něco preferoval, jen se tu snažím informovat o technice

    zatím jsem si všiml že tu ti co preferují A/C ymíšlí všemožné "závady" aby obhájili A/C

    No klimatronik je o 100% zajímavější a pro doplnění sem se setkal sjedinou závadou na klimatroniku a to s poruchou na teplotni klapce (je to stejny jako cirkulace vzduchu ),jinak si myslim ze je to vse ok a zavady sou stejne jako psal vasa .

    Já osobně sem ji nechtěl ,ale asi si taky dám klimatronik misto manualu .

  2. tu co jsem posílal nejni servisní díl ale naprosto čistý díl z výroby který se koduje po vložení do vozu

    Pavle ja ti nic nerikam spatneho jen reaguji na to ze se zlobis na vlastika on tomu moc nerozumi a co se tyce kodovani ,zda se ti ze i vas je na nic a neumi nakodovat ovladace ? v rizenych funkcich dela ve sam a stejne to neslo .Nemam duvod si to vymyslet a vlastik potrebuje tu rj tak nema duvod ti ji bez duvodne vracet.Ja nejsem nejakej odbornik abych delal upravi rj jako cosby a jini ale tohle delam casto tak nechapu proc zrovna u tehle by to neslo .

    jinak nic proti tobe nemam jen rikam co to proste dela ,je naprosto v poradku ale dalka tam nejede a ani po zkouseni nakodovat to nenapise chybu kodovani coz u rj kdyz spatne kodujes ti to napise

  3. Dobře kouzlíte a nevíte ani prd.Dát komfortku do 02,kde je komunikace po Canu,potom ji strčíš do 07 kde je LIN to je dobré.Nebo víš,jak ji nakódovat na CAN a LIN??

    Klidně mi tu"NEFUNKČNÍ"komfortku pošlete a já ji vyzkouším.

    Je možné-a osobně jsem se s tím setkal,že komfortka má v sobě modul pro DO,ale není to v eeprom nakonfigurováno.I to klidně můžu udělat.

    Mas treba pravdu ja ti tu jednotku poslu postou sem zvedav co me vykouzlis ,ale myslim ze pokud zkousis nakodovat ovladace je uplne vse jedno nebo se pletu ? cosby posly mi adresu zitra se domluvim s vlatikem a poslu ti ji sem hrozne zvedav na co pekneho prijdes

    To :vis je divne ze nakodoval sem tech ridicich jednotek uz celkem dost za tech par let a nikdy sem nemel problemy a nevidim proc 2 nakoduji a chodi a 1 ne ,nezda se ti to ddivny ?2 nakoduji a funguji a jednu nakoduji a nechodi ?

  4. ano,vím,99 fábia měla-takový ještě zakulacený vystřelovák,ale nebyl to klasický 433,protože nešel kombinovat se starou Octávkou 433.

    takže jak řkám klobouk dolů ty se nezdáš :palec2: ,jinak ten ovladač sice nešel kombinovat s octáváckým ale vnitřek šel přehodit

    Ja se muzu samozrejme mylit sem jen hloupy clovek ,ale pozor na to co rikas ,tvoji jednotku sem dal do 2 ruznych fabii jedna 2002 a druha 2007 a vsude funguje vse akorat ne dalka !!! a kdyz sem si vzal rj z tech dvou a dal je do vlastikoviho auta tak obe dve fungovaly i u unej s ovladacema .

    Kdyz dam tvoji RJ do auta a nakoduji (ikdyz na ovladace to nema vliv )tak dam 10 prispusobeni ,kanal 00 vymazat adaptacni hodnoty a kdyz to potvrdim vzdy to napise funkce neznama nebo nelze provest a to jen u tve ridici jednotky zadna jina tento problem nema a vymaze je a pote nakoduje .a jelikoz delam v servise zkousel sem i VAS a ten to taky nezvladl v rizenych funkcich . tak sem mozna debil ale 2 me tam jdou a tve me tam nejdou ????

    Pokud se pletu a delam chybu tak se omlouvam rad se necham poucit ale snad kdyz ostatni jedou tak tak by mela i tahle .

  5. Ahoj všichni.Díky za rady, díra v nárazníku je odstraněná . Ale mám od včerejška jinej problém.Svítí mi konrtolka na servo .Co s tím . Jsem fakt laik a auto mám asi 2 měsíce . 1,4 MPi 2001. Navíc zejtra jedeme na dovču.

    Jede ti to servo nebo ne ?

  6. Kluci prosim vas sezente mi nekde odkaz na netu ci nejakou nahradu na toto relatko na budikach

    moc diky - pak pokud bude nekdo chtit v okoli opravit padajici budiky rad pomuzu :)

    Ahoj kamos si me stezuje ze mu padaji budoky ,asi nejakou pribliznou radu kde se dotycna chyba nachazi ,prosim ?

×
×
  • Vytvořit nový...