Přejít na obsah

Petrsem

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Petrsem

  1. Ahoj Kamile, taky by mne zajímalo, jestli je nějaká perspektiva využití dolního řádku pro třídrátovou verzi......
  2. Santana má pravdu, nejjednodušší je vytáhnout výdechy topení nad rádiem, jsou tam jen nacvaklé a vzniklým otvorem jdou kabely vpohodě srovnat. Práce tak na 3 minuty.
  3. Petrsem

    Trippling

    595,- i s dobírkou
  4. Petrsem

    Trippling

    Tak jsem si o víkendu nainstaloval tripling od DH servis a funguje parádně. Co se týče osazení desky, tak je třeba věnovat dost pozornosti pájení, plošňák je dost titěrný a je docela jednoduché nechtěně propojit cínem to, co propojené být nemá. Po kontrole osazené desky ale chodil na první zapojení. Vlastní instalace bez problémů za cca půl hodiny.
  5. Jenom bych připojil pár zkušeností se servomototy ovládání světel. V té černé krabičce nejprve odejde potenciometr. To způsobuje, že motorek se pořád marně snaží najít správnou polohu a vrčí skoro pořád, takže po určité době odejde také. Pokud situaci zachytíme včas (pouze vadný poťák), lze si pomoci tím, že potenciometr opatrně rozebereme (není nutné jej pájet ven z desky) a nožičky s kontakty vychýlíme o několik desetin mm do strany mimo původní dráhy, které jsou vydřené. Po této úpravě bude sevomotor zase nějakou dobu fungovat, ale není to navěky. Pátral jsem po těch potenciometrech a nikde jsem nanarazil na žádnou stopu, která by vedla k nějakému jejich zdroji. Pokud servomotor nevrčí, odešel i motorek, a to už se fakt nevyplatí opravovat, za cca 250 peněz tu nekdo nabízí celé nové. Kdybyste na poťáky někdo někde narazil, dejte vědět.
  6. Petrsem

    Komplet brzdy

    Jenom příspěvek k tématu - ve 130 000 orig. kotouče na OI 66 kW vibrovaly, tak jsem dal vrtané Zimmerman a desky Ferodo DS 2000 a po cca 10 tis. levý kotouč (měřeno úchylkoměrem) zvlněný. Ach jo.
×
×
  • Vytvořit nový...