Přejít na obsah

kodiakk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    75
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil kodiakk

  1. V 10. 4. 2021 na 11:11, Nemfis napsal:

    mám stejný problém, ale bohužel u řidičovy strany, takže to mám hned za uchem.

    V mém případě to děla nastavení bezpečnostních pásu.

    Budu to muset rozdělat a podívat se, jestli to jde nějak ztišit, jak je to blízko ucha, tak je to otravné.

    Ahoj, už jsi řešil tu rezonaci u těch pásů. Mě to dělá taky a nevím co stim. Děkuji za odpověď 

  2. Ahoj, řešil jsem to také a nikdo nic. To chrastění mě opravdu lezlo na nervy, někdy jsem se i styděl když jsem před někým nastartoval. Dal jsem na tu ovládací tyčinku takovou závlačku, kterou jsem koupil a je klid od chrastění. 

    20201018_214818.jpg

    20201018_120526.jpg

  3. Ahoj. Tak jsem zkoušel snad vše co bylo v mých silách vyřešit problém chrastění motoru. Zkoušel jsem to ztáhnout drátem, dával jsem různé podložky a nakonec pomohlo toto. Světě div se, je po chrastění. 

    20201018_120526.jpg

    20201018_214818.jpg

  4. V 14. 4. 2020 na 11:14, Toomitsch napsal:

    Zdravím, 

     

    mám O3 1,6TDI rok výroby 2017. Najeto má cca 50,000km. Už asi půl roku pozoruju, že při přejetí jakékoliv nerovnosti je auto dost hlučné, bouchá, je tvrdé... Teď jsem při výměně kol našel, že jsou tlumiče potečené. Neumím odhadnout na kolik je to normální, nebo se může jednat o závadu. Auto je v záruce, tak bych to rád řešil, ale netuším jak ŠA k takovým závadám přistupuje. Nesetkal jsem s tím někdo? Neřešili jste prosím někdo něco podobného? 

     

    Díky

     

    V.

    IMG_6298.jpg

    IMG_6299.jpg

    Mám ten samý problém. V AS řekli že je vše ok. 

  5. V 6. 8. 2020 na 13:47, peter785 napsal:

    Ja som to vyriesil tak ze som si vyrobil nieco take ako tento klip 

    A este som to stlacil dotiahnutim kovovej eska pasky.

    Trochu to ma efekt, uz to nieje az take hlucne po starte. Ako dlho to vydrzi to vsak neviem.

    Ja mam obavi ze to postupne bude mat takyto nepodareny zvuk aj pri beznej jazde.

    Auto mam este 1 rok v zaruke ale dost o tom pochybujem aby to do vtedy vyriesili kedze pri

    1,4 tsi to uz r2016 malo podobny zvuk a dodnes nieje na to ziaden postup ako to opravit. A aj po vymene tejto casti to postupne zacne robit znova

    objimka-stahovacia-16-25mm (1).jpg

    IMG-5649.jpg

    Ahoj, můžeš poslat fotku jak jsi to vyřešil. Moc děkuji 

  6. V 6. 8. 2020 na 7:44, peter785 napsal:

    Ono to ten hluk po starte ma na svedomi toto:

    https://youtu.be/9ian_PfRClI

     

    Presne to iste je aj u 1litra.

    https://youtu.be/vykLJDvXzNI

     

    Ps :nejde mi vlozit odkaz spravne

    Teď jsem to zkoušel a je to ono. Při nastartování to chrastí. Když to podržím tak to přestane. Zajímalo by mě, jestli bych uspěl když to budu reklamovat. Mám auto pořád v záruce. 

  7. Ahoj. Mám Oktu 2017 s jednoduchou nápravou a hrozně to zezadu bouchá. Taky mě hrozně štve že v autě jde hrozně slyšet hučení od gum. Kvůli tomu hučení jsem koupil i nové gumy a hučí to stejně. Úplně největší nakládačka je to, když jedu po kostkách, to se v autě nedá vůbec vydržet. Vůbec nevím proč to auto tak strašně bouchá když přejezdu i malou nerovnost. Jsou to hrozné rány zezadu. Zkusím proměřit tlumiče a dát to na reklamaci. Už jednou jsem to měl ve Škodovce kvůli tomu hučení a řekli mi, že je to gumama. Tak jsem koupil nové a je to to samé. Mám najeto 30000km 

  8. V 14. 12. 2019 na 22:01, Qub1k_svk napsal:

    Ahojte, 

    Kupil som si o3 style+ Liftback 2.0tdi 110kw 7dsg predokolka 2019. Nemam DCC (adaptivne tlmice). Mam jednoduchu tuhu napravu vzadu zrejme. Pri prejazde po hrbolcoch a kanaloch predok pekne odfiltruje nerovnost no zadok vyda dunivu ranu ako z dela a pre zadnych pasazierov je to krasne prebudenie. Na to, ze to auto stalo nemale peniaze si neviem predstavit vozit v nom moje buduce dieta na ceste. Je to naozaj neprijemny dunivy zvuk, odhlucnenie od kolies a podvozka je tiez na katastrofalnej urovni. Moze to byt zimnymi penumatikami (16tky) a tym, ze je auto uplne nove? - ma najazdene 764 kilometrov. Sadnu si pruziny/tlmice troska lepsie alebo pomoze vymena pneu? Pneu som nechal na plechacoch co som dostal zadarmo od predajcu. Pripadne nepomohlo niekomu nieco ine? V autorizaku vedia dotlmit interier ? Pripadne dorobit DCC adaptivne tlmice alebo hocico ine? Som dost sklamany a sokovany :( rodinne auto by urcite nemalo byt takto hlucne. Na predvadzacke sme sa vozili asi polhodku po meste a obchavate, no bolo to na letnych a pomerne dobrych cestach. Ked moju o3 teraz prehanam cez dialnice pri 130km a po rozbitych okreskach - hluk od kolies a bomby do interieru od zadnej napravy po kazdom hrbole su neznesitelne - zalaha mi po case v usiach. Neviem si predstavit vozit v tom deti napr do chorvatska na dovolenku. Vdaka za odpovede. 

    Ahoj, mám ten samý pocit a problém. Taky mi zaléhají uši z toho hluku od kol. To odhlučnění je katastrofa. Na jaře chci zkusit odhlučnit podběhy, snad to trochu pomůže. Přítelkyně ma Renault l Captur, za 300000kč a je daleko tiší a komfortnější než moje octavie za 650000kč.

  9. Přesně toto mám také,. Je ale zajímavé, že když mrzne tak mi to nedělá. Když je venku teplo, tak to dělá pořád když nastartuji. Po cca půl minuty to přestane,. Mám najeto 30000km

  10. Ahoj, mám otázku na majitele tříválců. Nezaznamenali jste těsně pod hranicí 2000 otáček takový dunivý nepříjemný zvuk. Dělá to cca od 1800 až k 2000 otáček. Ještě se chci zeptat. Když po ránu nastartuji, tak je cca půl minuty slyšet takový chrastivý zvuk. Máte to také.? Moc děkuji za odpověďi. 

×
×
  • Vytvořit nový...