Přejít na obsah

Rouby

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Rouby

  1. Dobrý den, změnit podsvícení palubní desky není až tak těžké spíš jeto titěrná práce takto jsem si o udělal já jeto bíle posvícené s modrými ručičkami palivové oko a voda nesvítí protože jsem to nechtěl příjdemito hezčí večer a klimu musím dodělat. v tlačítkách v interiéru jsou normální ledky vyměníš za ledky taky ale s odporem aby se nespálili a v klimě a palubovce jsou takový čtvercouví světla celkem drahé jsou ale už nevím coje to zač.
  2. Dobrý den, ted jsem demontoval to servo a vystrikal vedeckem ten modrý trimr a namontoval z5 když sledují jak se otaci když prepinam ze studené na teplou tak to jde OK ale když to pootocim do půlky nebo kamkoliv na stupnici jak ze studené či teple tak to nic nedělá vždy to jde jen z úplného minima na max teplo a opacne myslíte ze když mito někdo nastaví vagem tak to bude OK ?
  3. Dobrý den, Mám problém stim ze když jedu tak mi furt kmitá ručička rychlosti nahoru dolu je jedno kolik jedu jestli 100km/h nebo 20km/h otackomerova ručička je v pořádku jen ta na ukazatel rychlosti. Nevím jestli to je nějaké to ložisko a Bohrem nebo je to něco v elektrice. Předem děkuji za jakoukoli radu
×
×
  • Vytvořit nový...