Přejít na obsah

Kubys

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Kubys

  • Narozeniny 15.2.1988

Oznámení Kubys

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Právě že nehůůůká. Nejspíš to bude tím mikrospínačem ve dveřích protože mi ani světlo v kabině nesvítí když otevřu dveře.
  2. Děkuji. Pročtu si.
  3. Ahoj. Potřeboval bych radu. Soustavně zapomínám vypínat světla když opouštím svou Fabi. Poradíte mi někdo zda to jde nějak zautomatizovat nebo alespoň nějak udělat aby mě auto upozornilo na to že jsem na to zas Zapoměl. Děkuji za veškeré nápady a rady. P.S. Pokud opakuji jíž založené téma tak se hluboce omlouvám.
  4. Kubys

    Změna autoradia

    No tak to jste mě moc nepotěšil. Jak s tím že to neumí česky a český mapy tak ani s tím že se to krade. Sice nebydlím na sídlišti ale tak na samotě to taky není. Jak jste to myslel s tím převaděčem? To jsem nějak nepochopil :-)
  5. Kubys

    Změna autoradia

    Našel jsem to autorádio DX ale je bez cd s mapami a je v německém jazyce. prodávající tvrdí že to jde předělat do CZ a mapy se prí dají taky sehnat. Nevíte někdo jestli má pravdu a jestli to není složité a nákladné? Díky.
  6. Ahoj. Mám ve své ,,nové" Fabi originální autorádio symphony. Chtěl bych ho vyměnit za jiné které má nejlépe GPS navigaci nebo alespoň MP3 přehrávaní. Líbil by se mi zas nějaký originál od Škodovky. Jenže neví jaké aby mi v interieru ladilo jako tohle původní. Mohl by jste mi někdo poradit nebo dát typy? Děkuji P.S. Pokud už to tohle téma bylo tak se omlouvám asi jsem ho přehlédl.
×
×
  • Vytvořit nový...