Přejít na obsah

enviro

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem enviro

  1. No když tam vidím "ORIGINÁL DÍL - VÝROBCE CHINA", nevím co si o tom myslet
  2. kecka: To není moc povzbudivý :/ Je potřeba při tom vysunutí palubovky odpojit a vyjmout airbag spolujezdce? Podle dílenské příručky ano, ale jde mi teď spíš o tvoji zkušenost, ať vím co mě čeká.
  3. Je nějaký riziko v koupi Německé druhovýroby? Vycházím z tohoto shopu: http://www.skoda-dily.cz/eshop/6q1820015h-motor-topeni.html Samozřejmě pokud je problém s pískáním vyřešenej pouze u originálu, budu jej muset upřednostnit.
  4. Zdravím vás. Rodičům v Roomsteru (benzín, předfacelift, klima) taky pískal ventilátor, ovšem tento týden došlo k posunu na další "level". Rychlosti 1-3 již ventilátor vůbec neroztočí, normálně funguje až na čtvrtou, nicméně po vypnutí je v dojezdu slyšet, že se netočí plynule a trochu rachotí (jakoby ložisko). Je to na výměnu komplet ventilátoru, nebo se pokazilo něco jinýho? Máte k tomu prosím přesnější info, k čemu tam dochází? Pokud se to řeší jinde, nasměrujte mě, ano?
  5. Ten husí krk tam překáží. I kdyby se mi to podařilo rozmotat, stejně se k těm drátům nedostanu tak, abych je mohl nějak opravit (například nahradit poškozenou část). Nejlepší by bylo dostat ten svazek ven, ale nevím, jestli to vůbec v "garážových podmínkách" jde. Pak by se mohl dát v případě potřeby vyměnit celej svazek, ale opět - kde ho sehnat? Taky přemýšlím nad tím, jestli ten novej zámek není vadnej, když se nezacvakne. U starýho stačí posunout vnitřní pohyblivou část dovnitř směrem k motorku a zacvakne se. U novýho se vrací pořád zpátky.
  6. No, pro jistotu posílám odkazy na dvě fotky, ať si rozumíme. Ten husí krk je tam jenom jeden. Na druhé fotce je vidět, že je hnědý vodič utržený, a pravděpodobně ne na jednom místě, ale i níž, pod páskou. http://imgur.com/lfFEtut http://imgur.com/LNLU33Q
  7. Z průchodky jsem na obou stranách odcvaknul gumový kryt (husí krk) a tím jsem skončil. Je někde svorkovnice, aby se ta část dala vyjmout? V dílenské příručce jsem o tom nic nenašel. Nemůže být problém i v mikrospínači? On sice spíná, ale třeba nefunguje tak jak má (ikdyž si myslím, že jedinou jeho funkcí je rozepnout/sepnout obvod). Nový zámek se nezacvakává ani v ruce, když to zkusíme kovovou tyčkou. Páté dveře se nezabouchnou. Původní zámek (byť s nefunkčním motorkem) alespoň zacvakával, ale zase nereagoval na mikrospínač.
  8. Zatím ne, podívám se na to zítra. Očekávám ale, že tam poškození bude.
  9. Zdravím vás. Před Vánocemi se nám na Roomsteru zasekly páté dveře, otevřít šly už jen z kufru. Zámek vůbec nereagoval ani na centrál, ani na špínač. Dnes jsme zámek vyměnili za nový kus, jenže dveře nejdou zavřít - zámek se nezacvakne. Motorek v zámku přitom reaguje na centrál i spínač. Myslíte že je i toto způsobeno porušeným svazkem kabelů? Abych to uvedl na pravou míru - svazek pravděpodobně poškozen bude, při stisknutí mikrospínače blikne osvětlení RZ. Než předchozí zámek exnul úplně, byly problémy se zavíráním a občas nezajímalo světlo v kufru.
  10. JDE to vypálit i jako data (v softwaru, kterej volbu "vypálit mp3" nemá). Podstatný je však zaškrtnout metodu Disc-at-once. Až po příspěvku nademnou jsem se díval, zda některej mnou uvedenej SW speciální volbu pro pálení MP3 má, a objevil jsem ji pouze u Ashampoo - Soubor > Vypálit nebo Ripovat hudbu > Vytvořit MP3 CD/DVD Blu-ray Disk. Zkusil jsem dva postupy - v prvním jsem začal vytvářet CD jako všeobecný data, naházel na něj MP3 a po vložení disku se podíval na nastavení. Nic tam zaškrtnutý nebylo. Potom jsem na to šel přes "Vytvořit MP3" a hádejte co bylo najednou v nastavení zaškrtnutý? Ano. Disc-at-once. A zcela vypadla volba "uzavřít disk", což je další rozdíl. O důležitosti uzavření disku ale spekulovat nebudu, nevím jak velkou tu hraje roli. Ať už si DAO aktivujete ručně, nebo automaticky přes režim "vypálit MP3", výsledek by měl být stejnej.
  11. Zdravím. Taky jsem se teď trápil se způsobem vypálení mp3 na CD, abych se vyhnul okamžiku, kdy displej vypíše CD ROM a disk vyplivne. A mám tu drobný upřesnění, snad to někomu pomůže: Nedoporučuju CD vytvářet v (mnou jinak oblíbeným) CDBurnerXP. Čerstvě vyzkoušeno, rádio Dance takto vypálenej disk nevezme, ani při zaškrtnutí volby pro uzavření disku. Naopak, jak už tu bylo zmíněno - použijte Ashampoo Burning Studio, klidně ve verzi FREE. Kromě uzavření disku však nezapomeňte aktivovat také pálení metodou Disc-at-once. Myslím, že právě tahle volba dělá ten rozdíl, CDBXP ji před zahájením palby nenabízí! Takto žahnutej disk už rádio bez potíží vzalo.
×
×
  • Vytvořit nový...