Přejít na obsah

j430

Uživatel
  • Počet příspěvků

    40
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení j430

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak jsem to zkusil zeditovat, ještě nafotím jiné, až bude trochu času.
  2. Já už nějakou dobu nečekám, už jí mám doma a je to pohoda. Zámek kastlíku, tlačítko nádrže na panelu, světla na denní svícení, ještě mě chybí dodělat parrota z Fabie, kterou jsem prodal, a nějaké maličkosti. Zajíždím ve městě, spotřeba 8l/100km, neustálé řazení. 1,6 MPI 75kW 550km zelená artic metalíza.
  3. Mám teď najeto přes 300km, 50% město, 50% silnice mimo dálnici, spotřeba zatím u 1,6MPI 75kW 7,1l/100km, nevím, zdá se mi to přiměřrný vzhledem ke spotřebě u mé minulé fabky 1,4MPI/44kW, ale co mi nějak neleze do hlavy je doba, za kterou se auto trochu ohřeje, musím ujet alespoň 10km aby mě rozmrzlo, mrazy zatím nejsou tak veliký, -5, budou větší, měl jsem si dát vyhřívaný sedačky a nějakej plamenomet. Nevíte, je to normální?
  4. Možná, že to není 85kg, ale prý to dávají na lince dva lidi - tady ve fóru str. 8 Meande cituji: Dále, kdybys na takovou tourku narazil, tak se sehni pod motor, a poklepej si na kryt motoru, je tam plech - kotlovina(místo plastu u běžné Tourky)), není to žádnej fórovej plech, který by se vlněl, řeknu ti to jinak, ten plech co kryje motor je tak těžkej a kvalitního kus materiálu, že průměrný člověk ho sotva zvedne! na lince musej tento plech dávat ve dvou, jinak se prostě nečapou, jak je to těžký!!! Další věc, ještě v tom paketu to má lepší odolnější stabilizátory! jak říkám, hodně tenhle paket dávaj do Ruska, na ty jejich podmínky a cesty ideální, a sem do ČR bych si ho taky vzal, ono to tu není o moc lepší
  5. Nevím jak vy, ale u nás na šumavě už špatný-prašný cesty nejsou, po poli jezdit asi nebudu, prodejce se Ťukal na čelo a já mu dal celkem zapravdu, že ještě navíc vozit 85kg ocelový plát je docela nápor k váze octávky. Má to určitě i vliv na spotřebu. Jinak jsem si pro ni v pátek došel do salonu, už jsem najel asi 250km, v sobotu mě chytli policajti, kde mám doklady od vozidla, tak jsem musel vysvětlovat. ještě že jsem měl zelenou kartu od pojištění, ale bez značky. Přemýšlím nad světly pro denní svícení, máte s tím někdo zkušenosti, ty modré diody jsou značně náchylný na přehřátí a tak když jsou zřejmě ve dvou řadách nad sebou, tak brzy odejdou. Je tedy lepší těch 5 diod v jedný řadě? Jinak bych asi koupil tažný, místo paketu, ale určitě to záleží na použití tvého auta, když budeš jezdit po poli, tak by bylo dobré i to tažný...
  6. Tak dnes jsem se konečně dozvěděl, že moje O1 je na cestě. Zatím prý není techničák, tak snad mi ji dají do konce měsíce. Ve středu je státní svátek. Připravil jsem si seznam doplňků, které bych ještě potřeboval i díky tomuto fóru. Snad ještě doplním výbavu dokonce orig. díly, ale ne za cenu uváděnou v konfigurátoru. Přivádí mě to opět ke sportpaketu, loketní opěrce, i když některé díly budu muset oželet, jako maxíka, nechtěl jsem kupovat orig. rádio za 13.500.- Symphony Rádio použité možná seženu za podstatně menší cenu. Toto však nechám až na jaro, teď už se těším, jak jí budu na sněhu a ledu zajíždět.
  7. Originál je asi lepší, měl jsem spadeno na http://www.graficar.cz/10652/loketni-operk...97-05-2004.html , ale asi nee.
  8. Takže jak počítám, tak asi za 430kt, někdo tady psal, že by si takovou výbavu do touru nedal, že celý vtip touru spočívá v jeho laciné sestavě jak pro benzín, tak pro ropu. Proč jsi si nevzal za ty prachy OII? Jinak proti Tvé volbě nic nenamítám, ale zajímalo by mě to.
  9. Ta čekací doba je fakt dlouhá, ale vyvažuje to, že auto snad bude spolehlivý jako ostatní octavie. Protože žena chtěla smozřemě metlu v artic, tak jsem nemohl vzít ten sportpaket, to mě asi bude štvát nejvíc, ale co, když tak jí po několika letech prodám a koupím Jetiho se sportpaketem a hybridem s hnědou metlou. Už to tu někdo kupuje.. Až bude doma, myslím tak až příští týden v pátek, hodím jsem nějaký foto. Jinak všem co mají červenou coridu tiše závidím...
  10. Tak se mi prý včera odpoledne narodila, 1,6 MPI, 75kW, kdy mi ji pustí z nemocnice, asi až koncem příštího týdne, - musí ji přivést, převést, udělat papíry, no prostě je to k zbláznění, Ti z Vás, co bydlíte ve středních, nebo východních čechách se máte, my v prdelákově u rakouských hranic, je to problém. Měl jsem si koupit něco v německu, nebo v rakousku, měl bych to dřív. Objednáno 31.8.2009.
  11. Taky jsem se v servisu ptal na dodělání denního svícení u kamaráda, je to i lacinější-práce, není problém- http://www.dennisviceni.cz/dennisviceni/es...iceni-SJ294typ3 ,co si myslíte ostatní o tomto způsobu osvětlení auta, je to dostačující? U nás s tím jezdí i sanitky, pravda mají ještě něco modrýho na střeše a něco jim tam houká, asi dvoutónová. Já to chci volit i z toho důvodu, že krátký trasy denně značně vyčerpávají akumulátor, neustálý svícení a startování- co si o tom myslíte?
  12. já si myslím, že to je jen a jen na domluvě. Ptal jsem se v salůnu a tam mi řekli, že si tam můžu nechat dát i jiný rádio, než mi nabízeli i zámek řadičky jinde, atd. Bude to výhoda místních autosalůnů, kde se lidi znají. Proto jsem ani kvůli slevě nikam nejezdil, abych měl tuto možnost.
  13. No, tak to já plánuju taky, mělo by být v noci asi 20stupňů, abych se tam moh vyspat, jinak jsem ještě uvažoval nad http://www.tuning-centrum.cz/index.php?feM...dSelected=54556 je to systém polohy auta, nebo hlášení na tlf. adresu na zeder jsem dával v předchozím příspěvku. Jinak zamykání zpátečky jsem měl u fabky, ale je překonaný, zvlášť když čorky jsou dvě. To zabezpečení mě dělá trochu starosti, tak jsem si ani nevzal FL, abych nemusel platit za něco, co nemám. U úvěru jsem majitelem já, kdežto u FL je majitelem lízingovka a ta si nechá vše zaplatit, i když ti auto ukradnou, a ty nedostaneš nic, nejsi majitel.
  14. Moje chyba, že jsem se dodatečně nezeptal, ten konfigurátor si dělá co chce, neukazuje návaznosti a možnosti v celém rozsahu, teď už sport paket neobjednám-výroba 43.týden. Jinak zámek zpátečky je sice dobrý, ale prý lze zneškodnit vyšlápnutím spojky a celý auto je pryč. Přemýšlel jsem o http://www.zederlock.sk/index.php , je to ale trochu z ruky, snad o dovolené, všichni máte autí v garáži, tak tento problém řešit tolik nemusíte, mě bude zase stát před barákem na parkovišti a v tom vidím největší problém.
  15. Tak jak tu na to koukám, kdyby člověk věděl, když si jí šel objednat, to, co se teď klube v podobě fotek a krásných milášků, určitě bych změnil konfiguraci, alespoň s tím sportpaketem, je to opravdu supr. Když jsem byl v konfigurátoru škodovky, tak mě tam ten sportpaket nešel a pak jsem se už nezeptal, moje chyba. Jinak přeji všem mnoho šťastných kilometrů a ať se vám zloději vyhýbají obloukem. P.S. zkuste někdo popsat vaše zabezpečení těchto krásných aut, co si tam všechno dáváte? Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...