Přejít na obsah

HonzaFF

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení HonzaFF

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Tak jsem vyměnil oba rozdělovací ventily, přitom dal novou kapalinu (to teda byl fujtajbl) a uvidíme. Na válcích auto nebylo, ale při intenzívním brzdění na asfaltu kola "píšou" zhruba stejně. Zajímavé, že kapalinu jsem měnil naposledy před cca 3 lety, když mi vytekl jeden okruh. S autem se moc nejezdilo (dohromady tak 10-15 tis. za tu dobu) a přesto kapalina připomínala spíš nazelenalou kaši
  2. No, když je hodně velká, tak jo, obzvlášť na kluzkém povrchu.
  3. Pokud je to ještě aktuální, mám doma příručku od Andrta - tu tlustou. Pokud by byl zájem, mohu příslušné partie oskenovat a někam pověsit.
  4. V době, kdy jsem šel na STK, měly brzdy po opravě najeto asi 5tis. km. Teď jsem si při přezouvání sundal pro kontrolu oba bubny a opravdu, na té "slabší" brzdě je obložení viditelně míň jeté. Odvzdušněné to musí být dobře, jinak by nebrzdilo ani kolo naproti (PP) a to je v pohodě. Na druhou stranu, ta nesymetrie se dá poznat opravdu jenom třeba na písku nebo štěrku, kdy pravé kolo hrábne dřív. Jinak to brzdí rovně, i když pustím volant.
  5. Díky za tip, pro jistotu ještě zkontroluju, ale myslím, že ne. Mám origo hever pod práh.
  6. Zdravím, jako nováček na tomto fóru (ale zasloužilý formanista) mám následující problém: Na STK mi zjistili, že znatelně míň brzdí LZ kolo. Naštěstí byli hodní a nevyhodili mě, ale měli hromadu řečí. Zadní brzdy byla komplet udělané cca 5 tis. km předtím, takže by vše už mělo správně sedět. Napřed jsem myslel, jestli nefixluje samostav, ale po vypuštění a šlápnutí na pedál vzorně zabzučí. Jediné, co mi z toho vychází, je vadný rozdělovací ventil (protější přední brzdí normálně, takže špatný tlak ve válci to nebude, prasátko je zánovní, neteče a volně se hýbe, obložení není zamaštěné a je velice zánovní). Napadá vás nějaká jiná příčina?
×
×
  • Vytvořit nový...