Přejít na obsah

hejkos

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení hejkos

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak váha vzduchu to není. Prostřikl jsem čističem brzd a následně vyfoukal a výsledek stejný.Nějaké další nápady ?Plynový pedál taky OK.
  2. Ano celou dobu plnej plyn. Ještě jsem četl že by mohl být problém s plynovým pedálem. Musím ještě vyzkoušet přes vag.
  3. Zdravím, řeším problém ohledně nízkého výkonu motoru. Před půl rokem auto padalo do nouzového režimu,tak jsem auto dal do servisu a přišli na zatuhlé lopatky na turbu. Turbo se tedy vyčistilo a auto už nepadalo do nouzového režimu ("nouzáku"). Ale furt auto nemá plný výkon. Při sešlápnutí plynu naplno,auto netáhne tak jak má (je tam určitá odezva než auto zabere (začne táhnout-zhruba 2300 ot.).Začal jsem s tím,že jsem vyměnil všechny podtlakové hadičky= žádný vliv,pořád stejný problém.Vyměnil jsem tedy ventil N75 a zpětný ventil podtlakové pro zpětné vedení plynů= také žádný vliv. Mám ješte objednanou podtlakovou regulaci k turbu (plechová banka)-tak snad to bude můj problém. Přidávám log a prosím jestli by se někdo mohl podívat a navrhnout další možná řešení problému.Ještě jsem četl,že by to mola být váha vzduchu nebo také něco s turbem,ale měnit všechny díly a vyhazovat peníze zbytěčně se mi nechce. Log: v priloze (zabaleno do zipu). Jedná se o Octavii I 1,9 TDI ,81kw,ASV,rv. 2001. PS: Omlouvám se, že zakládám nové téma (vím že těchto témat je celkem dost ),ale vždy se můj problém přešel a nikdo nereagoval. Ohledně toho výkonu, před rokem při koupi auto jelo mnohem líp(bez problému),tudíž nyní problém někde je.Děkuji log 81kw.zip
×
×
  • Vytvořit nový...