Přejít na obsah

RaJ.

Uživatel
  • Počet příspěvků

    47
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil RaJ.

  1. Neviem či pomôžem ale ja som mal tiež problem so silentblokom na prevodovke a po niekolkych pokusoch o reklamaciu co my neuznali som urobil takto bol som uz ochotny si to cele zaplatit co je okolo 100 euro aj s robotou.Prisiel som uz po x krat do servisu aj stym cislom toho silentbloku s H ckom na konci a povedal som servisakovy ze chcem si ten diel objednat a vymenit,diel sa objednal ked prisiel volaly aby som prisiel na vymenu vymenili co bolo cca 40 min.so servisakom som sa dohodol ze stary diel poslu do skoda auto a ked my to neuznaju cele si to zaplatim o dva dni my servisak volal ze reklamacia je uznana a nic platit nemusim aspon takto to prebiehalo v mojom pripade.od tedy som uz najazdil cca 25000km a vsetko v poriadku nic neklepe ani nebucha je to fajn pocit.

  2. Mbe to v servise po niekolkych pokusoch tiez nechceli vymenit az som to riesil tak ze som prisiel do servisu nech my objednaju ten silentblok som im dal cislo dielu s tym Hčkom na konci ze to chcem vymenit a som ochotny si to cele zaplatit pokial im to ŠA neoreplati kukali sice namna jak na blbca ze odkial mam to cislo dielu lebo vsetko sedelo tak mi ho objednali vymenili a stary poslali do Skoda na vyjadrenie .Nic som neplatil.Inak to umna neslo to klepanie my liezlo tak na nervi ze som bol ochotny to fakt cele zaplatit.

  3. Nic vzlom ale myslis ze servisny technik si bude citat nejake forum zabudnite skusal som to na SR sa nic okolo silentbloku neriesi a pisal som aj do skoda auto cz a oni ze na dialku nemozu riesit problem oni musia dostat podnet od servisu dva servisi som skusil a ochota ziadna iba ze nechajte nam tu auto a my buddme skusat odkial to klepe super rozoberu my pol auta to si ich postupy tiez kukali kex som im povedal ze je to silentblok prevodovky kukali jak puci ze ako to viemze to neni pravdepodobne kurva asi pojdem do CZ to reklamovat

  4. dodko-k zdravim ta presne ten isty problem mam aj ja a postup servisu ten isty az nato ze my povedaly ze ak to bude vazne tak sa to prejavi viac teraz mam 29000km a klepe mi to tak isto us asi od 11000km v najblizej dobe idem skusit iny servis us som rozmyslal ze si to dam vymenit na vlastne naklady ale tu na fore my poradili skusit iny servis. dudko-k odkial si kam chodis do servisu.?

  5. Caute viete my poradit mam problem s klepanim silentbloku us dlhsi cas a v servise som bol stym tri krat a som nepochodil ze oni si tam auto musia nehat a skumat co to robi a postupne ze nato pridu ked som im spomenul ze ci by to nemohol byt vadny silentblok na prevodovke povadali ze to je nepravdepodobne us mam toho dost a zvazujem ze si to dam vimenit kamosovi ma maly autoservis a sam si vsetko zaplatim neviete niekto cislo toho siletbloku sorry ale nechce sa mi to tu hladt.A este otazocka ci je to naricne vymenit casovo aj robotou.Diki za rady.

  6. Partrick369 mam ten isty problem s klepanim rano klepe a niekedy aj pocas dna a je jedno ci je zima alebo teplo bol som v servise stym ale tiez mam servis cca 30km tak v servise sa to neprejavilo i ked ja som miestamy registroval to tukanie mechanik bol hluchy asi takto som bol 3x v servise a nic tak mi to klepka doteraz zacako asi tak okolo12000 a teraz mam 22000km a inaksi broblem nemam som to vzdal az do servisnej prehliadky tak to je moja skusenost prajem ti viac stastia

×
×
  • Vytvořit nový...