Přejít na obsah

Faanda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Faanda

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Diagnostiku jsem zatim neabsolvoval, zatim nemam tu moznost, o vikendu to zkusim rozebrat, jestli neco najdu. @ferda, ty ses ze Strakonic? Vlastnis diagnostiku a byl bys me to ochoten napichnout, bydlim 15km nedaleko. @stanson tobe to servo nechodilo vubec a nebo si delalo co chtelo?
  2. těžko říct. Loni to nedělalo, když sem s tím jezdil v práci. Pak přes zimu nevím a před měsícem jsem to z práce odkoupil. Minulej tejden pak přijela manželka z práce že s v autě nedá vydržet že musí jezdit s otevřeným okýnkem, to zrovna bylo teplo. Když jsem to koupil tak jsem měl demontovanej ventilátor (pískal, tak jsem ho mazal), a měnil jsem rádio za Audience. Měl jsem venku i pilovej filtr. Jěště když potom přepnu Climatronik na EKO tak zase začne normálně foukat. Dík.
  3. Zdravim panove, tak jsem jeste dnes testoval, kdyz nastavim na climatroniku nizkou teplotu a zapne klima, tak za ca 10s zacne foukat studenej vzduch, ale za dalsich ca 20s zavre naka klapka a nefouka nic, ventilator fouka ale nema kam. Podle me teda klapka funguje chyba bude jinde, nebo?
  4. OK příští vikend se to pokusím najít. Klapka recirkulace vzduchu se musí přestavit při zapnutí tlačítka recirkulace vzduchu, ale kdy je v činosti omezovací klapka sání, jak ji vyzkoušet? Děkuji pánové.
  5. Ferdo prosímtě mysliš klapku recirkulace vzduchu V113? Dík
  6. Mam ještě jiný problém, při zapnutí topení funguje vše OK, pokud ale přepnu na klimatizování, nefouká z žádného průduchu nic, i když ventilátor funguje. Asi je zavřená některá z klapek. Která by to mohla být? Mám OII, MR2007. Dík
×
×
  • Vytvořit nový...