Přejít na obsah

Skubica

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Skubica

  1. Spotřebu jsem meřil na dálnici těch 160km, proto ten průměr 120km/h, takže se na mě nezlobte ale na dálnici je snad 130, takže snad tam nepojedu 90.
  2. Pneu jsou nahuštěné přesně podle schématu na víku od nádrže a včera jsem přezouval na letní a taktéž dofoukal všechny kola na příslušnou hodnotu. Benzín tankuji na benzínce EuroOil - Čepro a tu považuji za kvalitní, ale mohu zkusit nějakou jinou. A s tou ruční brzdou to také nemůže být ono parkuji v opravdu mírném svahu a ihned po odbrždění ručky se auto rozjíždí.
  3. Ja mam 77KW verzi a dnes jsem se byl ptát i v autosalonu a řekli mi, že nemám tolik vytáčet motor, ale i když jsem jim řekl, že nejsem žádnej závodník a že motor zbytečně neženu do otáček, tak mi pořád říkali to samé Dnes jsem jel 160km po dálnici 4 lidé v autě a průměrná rychlost 120km/h a spotřeba 8,2, takže taky nic moc Tak snad se to ještě nák srovná ta spotřeba.
  4. Ahoj mám rapid spaceback a moje průměrná spotřeba byla zezačátku 9,5 l / 100km. Těd mám najeto 5000km a spotřeba klesla na 8,4 l / 100km. Opravdu nechápu jak tady všichni můžete mít tak malou spotřebu. Jezdím většinou po městě, ale občas vyjedu i za město a jezdím v klidu bez nejakého velkého vytáčení motoru. Asi jsem dostal nějaký vydný model podle toho co tady čtu, že vetšina tady má o 2l menší spotřebu než já. Opravdu to nechápu.
×
×
  • Vytvořit nový...