Přejít na obsah

tomsubcz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení tomsubcz

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. tomsubcz

    Čalounění

    mohl by mi někdo poradit, jak demontovat plasty tak, abych se dostal k uchycení pístové vzpěry pátých dveří? Nějak se mi povolila a nerad bych poškodil uchycení krycích plastů. Předem děkuji za rady.
  2. tomsubcz

    Reklamace

    mám model 6/05 a kamos ma nekdy zacatek 06 a dela mu to same(vrzani). pokousel jsem se to resit hned na zacatku, ale prodejce(servis) mi rekl ze je to bezny provozni hluk. coz evidentne neni, tak to jeste pred koncem garance zkusim poresit.
  3. tomsubcz

    Reklamace

    nevidím nic špatnýho na tom, že za svoje nemalý peníze chci kvalitní a pokud možno bezvadný auto (i když je těsně před koncem garance) ale to že 2x do roka musím dělat geometrii, těsnění dveří odírá lak a v interieru vrže při každé nerovnosti, mi příliš v pořádku nepřipadá (nemluvě o vadném rádiu a samovolně se spouštějícím alarmu)- zatím opraveno
  4. tomsubcz

    Reklamace

    tento měsíc mi končí 2 letá záruka a tak ještě zvažuji uplatnění reklamace na: - neustálé sjíždění předních pneumatik vlivem špatné geometrie (již 3x opravováno) - vydření laku až na základ těsnící gumou dveří (zadních) v mistě styku s karoserií - vrzání v interieru od všech dveří (jakoby se kroutila celá karoserie na nerovnostech) - špatně slícované přední světlomety (přesahují přes celkovou rovinu masky) nevím jestli uznaji vše (a hlavně odstraní), ale za pokus to stojí. pokud má někdo podobné zkušenosti, tak dejte vědět. nevím jště například v jakém stavu je podvozek a co bych mohl ještě nechat opravit ze záruky.
×
×
  • Vytvořit nový...