Přejít na obsah

JPesak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

495 zobrazení profilu

Oznámení JPesak

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ano, mám to stejné, a taky jsem o tom už uvažoval že to není zrovna to nejlepší. Voda se nasáknutá v té pěně cca 2-3 cm odspodu prahu dokáže držet hodně dlouho než to vyschne. Ale problém že by mi tam zůstávala voda která vyteče po otevření dveří nemám.
  2. Olej mám v polovině, auto mi jak doma tak v práci stojí rovno, nemyslím si že to bude tím. A navíc jak by toto ta ŘJ vyhodnotila? ta se podívá před startem na čidla a podle něčeho rozhodne vyvolat tento průběh startu dle mého. Přesné podmínky sepnutí tohoto stavu by nám řekl asi jen ten, kdo hlouběji vidí do firmwaru řídící jednotky. Turbo za to nemůže dle mého, to se prostě roztočí když jsou zvýšené otáčky. Každopádně mě se to nijak nezhoršuje, stejné jak v zimě tak v létě, kdyby se to zhoršovalo hned bych to řešil. Rapid má jiné motory, takže tam to bude pravděpodobně jiné. Myslím si že ŘJ prostě pomáhá tomu zahřívání, a motor v ten moment nemá zrovna ideální chod, ale doufejme že to alespoň udělali tak, že mu to neškodí.
  3. Zdravím, dnes jem nahrál zvuk mojí 1.4TSI. Chování je stejné, tzn. po nastartování zvýšené otáčky a spotřeba, nekultivovaný chod. Po nějakých 20 vteřinách se to ustálí na 800ot. a spořebě 0.8l/h. Dělá mi to od novoty, na fórech tuším že i někde tady jsem četl že je to vlastnost a zatím nijak neřeším. Nijak se to nezhoršuje a nepozoruju žádné problémy - najeto cca 12k km. Málo kdy mi to ale udělá při odjezdu z práce na parkovišti, spíše ráno v garáži, tak u poloviny startů. Schválně jsem to natočil kvalitní kamerou aby se zvuk dal dobře posoudit. Taky se mi to moc nelíbí, ten motor zrovna spokojeně nezní :-( https://youtu.be/u6nqIedje7k
×
×
  • Vytvořit nový...