Přejít na obsah

terezka30

Uživatel
  • Počet příspěvků

    49
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil terezka30

  1. Začínám čím dál tím víc věřit, že to dělá ta poloosa.. Protože se to teď začalo projevovat i při přidání a ubrání plynu v malých rychlostech. Jakmile je auto ale v pohybu vetší rychlostí (70+ cca) a přidám plyn je to pryč.. V úterý jdu nechat udělat tlumiče a brzdy tak uvidím, třeba tam bude na kloubech fakt vůle.

    Jestli to nemas vychozenej silemblok na převodovce, když to dela i při ubrani a pridani v male rychlosti..

    • Pozitivní 1
  2. To bys byl hodnej, kdybys na to mrkl. Ja uz taky uvazuju o tom, ze to nemusi byt převodovka, ale fakt nevim. Kdyby to byla převodovka tak to dela porad ne? Třeba i s padlama.. Když podradim padlem, tak to pekne hodi jako by meziplyn a nic tam slyset není! Opravdu jako by jen v tech nizkych otáčkách :( Prave ze sixta je strasne daleko, jsem z Prerova a tady asi zadnej profik na tohle není :(

  3.  Dik za radu, ale to uz jsem davno zkousel... A řekl mi ze pokud po vycteni bloku zavad v DSG se neobjevi zadna chyba, tak je vse v poradku... Ale bohužel mi to dela stále, takze ma někdo jinou radu??? Dik

  4. Kluci taky mam asi problém v dsg :( Mam motor CBBB 125kw dsg najeto 260tis pravidelne delanej olej po 60tis. Při podrazovani, ne vždy mi tam zarachoti (skubne ale jen posluchove, ze by skublo auto, to vůbec), jako by byl volnej silemblok. První co bylo jsem vymenil všechny silembloky. Když podrazuju padlama, tak je vse ok. byl jsem na diagnostice ve skodovce a mechatronika v naprostem poradku, zadna zavada. DSG dali do zakladni polohy, ale dela to porad (vic mi k tomu nerekli :( ) tak soudim ze to bude nejaka mechanicka zavada, ale nevim co tam muze byt.... dik za rady, Petr.

  5. Já jsem myslel,že se nemusí už rozdělávat ta jednotka,tak jak to teda je.Tady už několikrát bylo řečeno že se dělá chip bez rozdělání jednotky :kol-32:

    A co teprve když mám ještě Systém KESSY tak to je prý další oříšek.

    Taky se chystám už nějaký ten měsíc na chip k motorpower , ale zatím nemám čas a je to trochu z ruky. Tak nevím :kol-32:

    Tak motorpowerovi nejezdi!!!

  6. Říkají vám něco převody a čelní odpor. I railová progresivní charakteristika po4000 padá, zázraky se nedějí, pořád je to naftový motor. Pokud chcete 270 pořiďte TFSI. Pokud spodek, tak Tesla je super.

    Ale to už je od tématu.

    Ty umis opravdu vse pekne ukecat... Jen me desne mrzi, ze jsem vul a nechal ti tam ty peníze za ten cip. Solidni ciper by řekl, dojet..vratim cos tam mel a vratil by peníze.. ale ty to jen obkecavas jak je tam to nejlepší co muze byt...

  7. Každé auto je trochu jinak nastavené na rozvodech,a i když  je vše v toleranci, může být lepší projev u jednoho než u druhého., nafta hraje též roli, atd.  CR motory obecně mají benzinový projev, to je na nich právě to pěkné.

    Na spodek je potřeba nakrmené PDčko s dobrou spojkou. U PD je to až nectnost.

     

    A jak se to chová?? Do 210 to letí a pak se to vleče až do 240 a tím to skončí??  Jak jsem psal tak to bylo i na dalších autech(různí úpravci).  Tohle je pro pána z Prahy a on nemá problém dojet kamkoliv kde mu to nastaví, že to bude zrychlovat až do 240 km/h stejně a tam až se to zastaví a zachová to co je tam nyní do 210 km/h. Je to 4x4 CFGB a manuál.

    Aby to letelo az do 240 tak jak do 180 by asi museli byt jiné upravy... A ještě lepe tak 3.0 nafta :)

  8. Mě by zajímala maximální rychlost. Už jsem přehrával pár lidem nový software pro CFGB 4x4 manuál a znovu se dělal čip a i bez čipu všichni řekli, že je dole auto mnohem živější. Problém je, že přes 210 km/h se tomu nechce ani po čipu. Žádná 4x4 CFGB co jsem zkoušel s manuálem nechtěla prostě jít  přes 210 km/h. Ono to leze, ale Passat CC s 4x4  s první generací CR motoru tě i bez čipu dojede a zrychlení na maximální rychlost je pak shodné. Neříkám, že pro čip je rozhodující maximální rychlost, ale úpravy byly dělány od různých lidí a výsledek byl vždy podobný. Otázka zní dokáže někdo nastavit mapy taky, aby to prostě jelo do 240 km/h jako z praku a to i bez ohledu na životnost motoru nebo to technicky už není možné díky konstrukci motoru druhé generace??

    Cau Ferdo, tak jestli chces maximalku 245 tak jet pro cip k motorpowerovi :) ale spodek zadnej :) V patek jsem jel brno a v aute nas bylo 5 chlapu a teda zkusil jsem maximalku a ta se zastavila na 240 tacho. Ale uprimne tohle me nejak nezajima, na to mam masinu, ja chtěl naftu aby jela od spodu, doposud mi všechny auta po cipu tak jeli...az na tohodle supa :)

  9. O rezerve od spodu nerikals vůbec nic! jinak bych to okamzite chtěl! Byla rec, ze upravis reakci na plynovej pedal... Ale to je uz jedno, proste jsem spokojenej nebyl a hold jsem to napsal...S Xtuningem jsem mel udelane 3chipy, takze to neposuzuju z TV prima :) A delas to naprosto stejne jak x tuning...

  10. Caute, tak drive jsem cipoval u X tuningu jak jsem psal uz dřív a ted jsem teda zkusil motorpowera a muzu rict, ze je to naprosto stejny s tim rozdílem ze to ma o 3 tisice drazsi a tu slavnou brzdu... Které si myslim, ze v zaveru je uplne k nicemu.. akorát vim co tam asi primerene nakopal! Ale ja mel za to, ze bude trosku podle te brzdy ladit a udela to podle toho jak si trosku preju, ale bohužel jsem se spletl! Proste rozdelal jednotku, něco prepajel..zalepil..nemeril co tam asi je.. vyplatil jsem balik a cau! Auto..na to ze to je diesel, tak jede az od 3tis, spodek skoro stejnej jak v serii...to jsem si mohl koupit benzinaka a tocit to stejne! Zame velke zklamani u motorpowera!!! Ted jsem nasel pana, co uz to dela 15 let zpusobem, ze si vytahne zakladni mapu co tam je ted se pta kde chci pridat, kde zvýšit kroutak, kde vykon atd... tomuhle rikam ladeni! A ne jen něco prepajet, namerit to tam a cau. Tod muj názor..

  11. Pro benzín:

    http://www.mihocar.cz/3t1920841j-pristroje-superb-ii-36i/d-71172/

    nebo pro naftu:

    http://www.mihocar.cz/pristroje-skoda-superb-ii-20-3t1920841k/d-80696/

     

    Obě lze dát úspěšně do každého Superba2 jen je nutné ohlídat jediný parametr a to motorizaci.

     

    Když zabalíš staré a nové budiky a vydržíš tři dni bez auta není problém i na dálku.

    Tak ja mam CBBB 125kw rok 2010 kombi. A co by to u Tebe ještě obnášelo?

  12. To uz jsem taky zjistoval v uherskem hradisti, ale bohozel na me auto podle vinu nemaji a nikde jinde na netu jsem nenasel  :( a na nove mam strach se zeptat na cenu :)

  13. Jen LEDky..bez zdroje na stole najít která z nich to dělá bude celkem zajímavá práce. Asi máš nejlepší pro tebe vyměnit všechny co osvětlují tuto část a doufat, že se povede.

    Tak to bude mazec, ale něco s tim musim udelat. Tohle je strasny v takovem aute... :(

  14. Ofuk uprostřed a u dveří musí ven, pak jsou tam dva šrouby a pak vytáhnout budíky...

    Diky za radu, uz jsem klidnejsi, ze to nemusim rozebirat cele :) A jsou tam ty ledky, nebo nejake zarovky, pujde to opravit?

  15. Dnes mi zacala problikávat pulka osvetleni v tachometru a po chvili zdechlo uplne. Po dalším nastartovani opet chvilku sviti, pak problikava a opet zhasne. Nevite někdo jak to tam uvnitr vypada, jestli se musí rozdělat cela pristrojovka...jestli jsou tam ledky, myslim ze tam bude spatnej kontakt, ale nevim. Vůbec se mi do toho nechce, pak to bude urcite uz vrzat.. Diky za Vase rady.. Petr

×
×
  • Vytvořit nový...